TEMPO SPORT

Το ενδιαφέρον των ομάδων μικρότερων κατηγοριών και των ακαδημιών έχει προσελκύσει η εταιρεία αθλητικών ρούχων προπόνησης και αγώνων «TEMPO SPORT».

Η εταιρεία είναι ελληνική, τα υφάσματα και το ράψιμο των ρούχων γίνονται στην Ελλάδα σε χρώματα και σχέδια που επιθυμεί ο πελάτης.

Η TEMPO SPORT έχει τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά σε set προετοιμασίας, φόρμες προπόνησης, εμφανίσεις, φόρμες εξόδου, αντιανεμικά και μπουφάν.

Εξειδικευμένα συνεργεία της, κάνουν επίδειξη και δειγματισμό των ρούχων στην έδρα των σωματείων. Παραδίδουν τα ρούχα σε δέκα ημέρες από την παραγγελία.

Μεγάλο πλεονέκτημα της «TEMPO SPORT» θεωρείται η άμεση αντικατάσταση και το συμπλήρωμα ρούχων διότι η εταιρεία δεν στοκάρει αλλά ράβει τα ρούχα της στην Ελλάδα. Στα ρούχα της προσφέρει ένα χρόνο εγγύηση.

Ήδη πολλά αθλητικά σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε Αθήνα – Πειραιά και ολόκληρη την Ελλάδα εμπιστεύονται την «TEMPO SPORT».

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981-495954

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...