ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ MASTER CHEF ... ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!


Πολύ σοβαρά φαίνεται ότι πήρε τη συμμετοχή του στο «Master Chef», ο Γιώργος Λέκκας , συνεργάτης της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου όταν είδε ότι δεν μπορεί να παρατείνει την παραμονή του στο παιχνίδι, το πήρε με βαριά καρδιά. Από το στρές και το άγχος ένοιωσε μια έντονη δυσφορία στο στήθος που για προληπτικούς λόγους έφτασε μέχρι και τον καρδιολόγο. Ο υποψήφιος «Master Chef» δεν άντεξε την απόρριψη, γεγονός που επηρέασε και την υγεία του όπως έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα από την "Πρωινή Μελέτη".

4 σχόλια:

dimosiografos είπε...

Όλοι είδαμε τη άδικη ψηφοφορία του ΛΕΚΚΑ. Τελικά ακόμα και η ΣΕΦ σχολιάσανε την απαράδεκτη μαγειρική..στην σαλάτα, την αποτυχημένη βινεκρέτ, της λαστιχένιες καραβίδες..ακόμα για την άστοχη επιλογή της πέρκας.!!! Δεν είπαν τίποτα για τον ΛΕΚΚΑ…αυτό έδειξε την κακία και την όρεξη για τόσο φθηνά και κουστομπολίστικα σχόλια τον παικτών.
Δεν είχαν τα αρχίδια να αναλάβουν την ευθύνη της αποτυχίας στης συνταγές πραγματικά.. αυτοί είναι οι αυριανοί επαγγελματίες που θα αναλάβουν εστιατόρια και ξενοδοχεία. Όσο για την κίνηση του Γιάννη ήταν επιλογή καθαρά για
Μην εκθέσει άλλο παίχτη και γιατί ήταν σίγουρος λόγο της εργασίας του ως επαγγελματίας. Απλά ήταν τόσο ψεύτικος που έλεγε παίρνω την ευθύνη και αυτό φάνηκε. Ο Γιώργος Λέκκας θα παραμείνει ως ένας από τους ποιο δυνατούς παίχτες και πολύ καλό παιδί που βρέθηκε σε ένα πόλεμο άνανδρο και με χτυπήματα κάτω από την μέση.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗ είπε...

Υπάρχει πολύ παρασκήνιο και πράγματα που ποτέ δεν θα μάθει ο κόσμος για το ΜΑΣΤΡ ΣΕΦ!!!!!!! ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ..είναι καθαρά στημένο παιχνίδι και προκαθορισμένο!!!!
Οι δημοσιογραφικοί ομάδα στο μάστερ σεφ κατευθύνει ανάλογα τους παίχτες με την διάρκεια παραμονής και της ιδιαίτερες σχέσεις που υπάρχουν(λόγω εντολών από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα). Τελικά οι κόντρες που έχουν ξεσπάσει και η στρατηγική που ανέφερε ο ΛΕΚΚΑΣ ΚΑΙ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ είναι αλήθεια. Βλέπω στην τηλεόραση τα επεισόδια τώρα που είμαι εκτός παιχνιδιού…και αηδιάζω με το να γλύφει ο ένας τον άλλο…να φιλιούνται ενώ λένε τόσα άσχημα λόγια πίσω από της πλάτες(πράγματα που δεν δείχνουν οι κάμερες). Έχουν φτάσει σε έσχατο σημείο της αξιοπρέπειας και υποκρισίας.. καταπατάνε κάθε ηθικό και όμορφο συναίσθημα που έχει ο άνθρωπος. Πραγματικά έζησα μέσα στο παιχνίδι. αυτό που άλλοι δεν μπορούν να έχουν γνώμη γιατί δεν ήταν μέσα 24 ώρες το 24ωρο!!!! Έχουν βγάλει τέτοια κακία λες και είναι μια ομάδα από άγρια ζώα.. γλύφουν τους κριτές,, τους παίχτες..
χάθηκε κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ο Άκης είναι ένα άτομο τόσο πονηρό και γλείφτης.. που προσπαθεί να τους γλείφει όλους και να βάζει λόγια…χειρότερα και από της ΚΑΤΊΝΕΣ στα χωριά. ΔΕΙΤΕ την κακία απέναντι στην ΒΙΚΤΩΡΙΑ,, και όχι μόνο.. ένα άτομο που είναι, ότι ποιο ύπουλο και φίδι που σέρνετε.. απαράδεκτο. δεν τον τιμάει ως άντρα…. Είναι χειρότερος και από εμάς της γυναίκες μέσα στο σπίτι του μάστερ σεφ.. είμαι πολύ χαρούμενη που βγήκα από το παιχνίδι γιατί ηρέμισα. Τώρα απλά τρώνε της σάρκες τους σαν τα όρνια!!!!!!!!

akis είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ΟΙ ΣΕΦ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΟΥ.Δέν είπαν τίποτα για τον ΛΕΚΚΑ.. οπότε καταλαβαίνουμε πάρα πολλά!!!! Όσο για την ΕΥΓΕΝΙΑ ήταν … συνέχεια δίπλα-πάνω-κάτω από τον ΛΈΚΚΑ…σαν να περίμενε κάτι να γίνει!!! Ήταν μήπως ενημερωμένη για το τι θα ακολουθήσει??? Τι περίμενε?? Και τελικά όταν είπε έχω δει μίξερ να ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ήταν σίγουρη για το αποτέλεσμα!! Που εντελώς τυχαία είδαμε να γίνεται αυτό για το οποίο ήταν ενημερωμένη….ΤΥΧΑΙΟ.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Όσο για την μάρκα του μίξερ....τελικά είναι για τα σκουπίδια. Και υποτίθεται είναι και επαγγελματικό.

dimosiografos είπε...

Όσο για τον συνεργάτη ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΚΚΑ.. δεν βλέπω το κακό να πάει στο ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ. Λογικό να κάνουν όνειρα τα παιδιά. Κανένας δεν μπορεί να στερήσει τα όνειρα. Όμως αυτό γύρισε στον ΛΕΚΚΑ.. έμαθαν ότι είναι συνεργάτης της ΜΠΑΡΜΠΑΡΊΓΟΥ και τον έβγαλαν έκτος παιχνιδιού. Ήταν πολύ άσχημο να τον βγάλουν και ας το έδωσαν σαν τυχαία αποχώρηση. Δεν σημαίνει ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΚΑΣ δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει επαγγελματικά. γιατί είναι συνεργάτης της Αργυρός. Και φυσικά μπορεί να πάει όπου πιστεύει ότι είναι για το καλό του. Εξάλλου είναι ξεχωριστός ως προσωπικότητα. Όπως όλοι οι άνθρωποι. Είναι ένας πολύ καλός μάγειρας και αυτό το απέδειξε στο παιχνίδι. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και αξίζει πόλλα.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...