LADY G...ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ SHOPPING THERAPY

Ανανεωμένη,χαμογέλαστη  διατηρώντας ακόμη το τροπικό μάυρισμα, που απέκτησε από τις καλοκαιρινές της διακοπές η Γιάννα Αγγελοπούλου  επισκέφθηκε πρίν από λίγες μέρες γνωστό πολυκατάστημα στα βόρεια προάστεια, για το προγραμματισμένο της shopping .Οι υπάλληλοι του καταστήματος με τα καλλυντικά οταν συνειδητοποίησαν ποιά  είναι η πελάτισσα τους ,έτρεξαν να την εξύπηρετήσουν . Εκείνη όμως με την απλότητα της τους έδωσε να καταλάβουν οτι είναι απλά μια πελάτισσα σαν όλες τις άλλες.
Η Lady G προτίμησε τα προιόντα του γαλλικού οίκου Chanel  που τα εμπιστέυται χρόνια τώρα για την επιδέρμίδα της.Κρεμοσάπουνο για το μπάνιο,άρωμα μαλλιών και το κλασσικό άρωμα Νο 5 που δεν το αλλάζει με τίποτα,ήταν οι επιλογές της. Βέβαια  δεν παρέλειψε να πάρει και δώρα για τις φίλες της από τον ίδιο οίκο , ξοδεύοντας  το ποσό των δύο χιλλιάδων ευρώ για καλλυντικά. Η φίλη μου η Κατιάνα που ξέρει απ' έξω τα gossip των κυριών της υψηλής κοινωνίας,μου εκμυστηρεύτηκε ότι η πρώην σιδηρά κυρία του 2004, ετοιμάζει πυρετωδώς ένα μεγάλο πάρτυ που έχει προγραμματιστεί να γίνει στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, στην πολυτελή κατοικία  της οικογένειας Αγγελόπουλου στην Φιλοθέη. Εξέχουσες προσώπικότητες από τον πολιτικό ,επιχειρηματικό και καλλιτέχνικο χώρο θα παρελάσουν απο το πάρτυ της χρονιάς , όχι τυχαία βέβαια αφού η κυρία Αγγελοπούλου θα ανακοινώσει επίσημα τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.Μια επάνοδος που όπως διαδίδεται θα συζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...