Ελεύθερος με όρους ο ιερέας για την απαγωγή 52χρονου


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 37χρονος ιερέας που μαζί με τον 33χρονο αδερφό του κατηγορούνταν για την απαγωγή ενός 52χρονου ελαιοχρωματιστή από τις Μοίρες Ηρακλείου.

Ο 37χρονος ρασοφόρος απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή, αρνούμενος κάθε συμμετοχή στην απαγωγή που έγινε πριν από περίπου είκοσι μέρες, αφού ισχυρίστηκε πως την επίμαχη ώρα και ημέρα δεν βρισκόταν στις Μοίρες. Ετσι, αφού κατέβαλε χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιερέας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 52χρονο ελαιοχρωματιστή, ο οποίος δεν ήταν βέβαιος για το αν ο ρασοφόρος ήταν ο άνθρωπος που τον είχε απαγάγει, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίσει στο πρόσωπό του τον δράστη της απαγωγής.

Το πρωτοφανές περιστατικό, που είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία των Μοιρών Ηρακλείου, σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών κατοίκων. Ο 37χρονος παπάς, που είναι πολύτεκνος, φερόταν να είναι ο πρωταγωνιστής της απαγωγής, ενώ πληροφορίες ήθελαν τον 33χρονο αδερφό του να έχει εμπλακεί στο περιστατικό.

Υστερα από αντιδικία με τους απαγωγείς, οι οποίοι δεν είχαν διαστάσει να πυροβολήσουν στον αέρα αλλά και κοντά στα πόδια του θύματος, ο 52χρονος ελαιοχρωματιστής είχε απαχθεί από την κεντρική πλατεία Μοιρών και είχε οδηγηθεί στην περιοχή Πιτσιδίων, όπου εγκαταλείφθηκε χτυπημένος. Μάλιστα οι απαγωγείς του φέρεται να του είχαν πάρει το κινητό τηλέφωνο και να τον είχαν προειδοποιήσει πως θα τον τιμωρούσαν, αν πήγαινε στην αστυνομία.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...