YΠΟΨΙΝ SAROTIKOU

Ένα ακόμα blog που θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα μετά από 4 μήνες λειτουργίας να επιτίθεται στα άλλα blogs χωρίς βέβαια να αναγράφει ΚΑΝΕΝΑ όνομα. Η Δημοσιογραφία που υπηρετεί συγκεκριμένη και φανερή. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι στα πλάγια μαζί με την κατάθεση της χήρας Γκιόλια φιλοξενεί και τις ασυναρτησίες-προκήρυξη των στυγνών δολοφόνων του. Μας λέει μάλιστα ότι μετά την δολοφονία του Σωκράτη το αγκάλιασαν οι επισκέπτες του troktiko και μας παραπέμπουν στην alexa.
Εμείς πήγαμε εκεί και είδαμε ότι το περνάει ακόμα και το tro-ma-ktiko το οποίο έγινε πριν ελάχιστο διάστημα και καπηλεύθηκε την στυγερή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Αρνείται ότι ο δημοσιογράφος Τάσος Δούσης έχει σχέση με αυτό και τέλος μας λέει ότι
"Τώρα, για τους κουκουλοφόρους, ταγματασφαλίτες που προσπαθούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να σπιλώσουν το όνομά μας, έχουμε να τους πούμε μόνο αυτό. Θα μας βρείτε μπροστά σας και απέναντί σας."
Τώρα για ποιους κουκουλοφόρους μιλάει δεν γνωρίζουμε , μα μάλλον εννοεί τους διαχειριστές του που με όχημα την ΑΝΩΝΥΜΙΑ τους συκοφαντούν και υβρίζουν όσους έχουν το θάρρος να γράφουν ΕΠΩΝΥΜΑ . Βέβαια ο κ. Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πριν αλλάξει ΥΠΗΡΕΣΙΑ θα πρέπει να μας εξηγήσει πως μέσα από τα αρχεία του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ όλους αυτούς που σήμερα το ΘΑΒΟΥΝ και κυρίως πως δεν ανακάλυψε ότι πίσω από τα mail κρύβονταν πασίγνωστα ονόματα του δημοσιογραφικού κόσμου.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...