ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ TROKTIKO ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


 ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Στην 15η θέση στην Ελλάδα σκαρφάλωσε το tromaktiko ενώ το troktiko του Σωκράτη Γκιόλια έπεσε στην 22η θέση. Δεν αφήνετε τους φόβους σας  "συνδιαχειριστές" του troktiko να πάμε στα σαράντα το Σάββατο και να μην ντρέπεστε που εγκαταλείψατε το όραμα του. Άλλωστε πλέον η ΣΕΧΤΑ σύμφωνα με το "αποκαλυπτικό" άρθρο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ είναι υπό στενή παρακολούθηση και μάλιστα 6 μέλη της έχουν ταυτοποιηθεί. Τώρα γιατί δεν συλλαμβάνονται είναι άλλη ιστορία. Και δεν γίνεται και ο ανασχηματισμός να δούμε εάν θα αλλάξει ο Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ.
Πάντως κάποιοι μου έλεγαν ότι είναι τόσο καλά οργανωμένο το δίκτυο της κόκκινης τρομοκρατίας στην Ελλάδα που η μεταχείρηση τους εάν και όποτε συλληφθούν διαφέρει από τους υπόλοιπους ποινικούς έστω και εάν έχουν διαπράξει τα ίδια εγκλήματα. Στην Ιταλία του "φασίστα" Μπερλουσκόνι η κόκκινη τρομοκρατία έχει σβήσει εδώ και χρόνια γιατί υπήρχε η πολιτική βούληση. Εδώ μάλλον βολεύει το σύστημα που μέσω αυτής απειλεί και σκοτώνει όποιον ενοχλεί και ξυπνάει τον κόσμο. Πάντως την μεγαλύτερη δολοφονία στον Σωκράτη την κάνουν όσοι καθημερινά στηρίζουν τα blogs που εκμεταλεύθηκαν τις σφαίρες της ΣΕΧΤΑ για να γίνουν γνωστοί στο διαδίκτυο. Είναι πλέον σαφέστατο πως οι αναγνώστες του διαδικτύου δεν έχουν και κανένα ιδιαίτερο ενδοιασμό ούτε κόλλημα με κάποιο blog. Ελπίζουμε ότι εμείς έχουμε τους ποιο φανατικούς αναγνώστες και αυτό γιατί έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Μπορεί να είναι λίγοι αλλά είναι ότι καλύτερο σερφάρει στο διαδίκτυο.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...