Επιστρέφει για την Πενιαρόλ ο Βιέρι!


Τι κι αν διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του; Τι κι αν βρίσκεται 1,5 χρόνο στο «ταμείο ανεργίας»; Ο Κριστιάν Βιέρι, περί ου ο λόγος, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Ιταλός επιθετικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε αφήσει αναγκαστικά (λόγω ένδειας ενδιαφέροντος από ομάδες) το ποδόσφαιρο και το είχε… ρίξει στο poker, βρίσκεται πολύ κοντά στην Πενιαρόλ.

Τη συγκεκριμένη είδηση αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», στο ρεπορτάζ της οποίας υπάρχουν και δηλώσεις του πρόεδρου της λατινοαμερικάνικης ομάδας, Σέρχιο Περόνε, που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον 37χρονο φορ.

«Κάποιοι μάνατζερ πρότειναν τον Βιέρι και σκεφτόμαστε να κινηθούμε για την απόκτησή του. Είχαμε πολλές τηλεφωνικές επαφές και μας είπαν ότι ο παίκτης θέλει να έρθει εδώ. Χρειάζεται να μάθουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και να μαζέψουμε πληροφορίες για αυτό το θέμα.

Επίσης, έχουμε μελετήσει τον τρόπο που θα αμείβεται. Αυτό θα γίνεται μέσω συμφωνιών με διάφορες εταιρείες» δήλωσε ο Περόνε για την υπόθεση του 37χρονου παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...