Υποψήφιος για τον Δήμο Αποκορώνου ο Κουκιανάκης


Την υποψηφιότητά του για τον νέο Δήμο Αποκορώνου Χανίων ανακοίνωσε σήμερα ο αντινομάρχης Χανίων, Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

«Οπλισμένος με διάθεση και μεράκι, γνώση, πείσμα και αποφασιστικότητα, στοχεύω σε μια αναγέννηση του τόπου μας, της τοπικής κοινωνίας του Αποκόρωνα του νέου δήμου» τόνισε, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του.

Παράλληλα, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι βασικές αρχές και οι άξονες του προγράμματος, καθώς και τα πρώτα ονόματα των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Κουκιανάκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι συναγωνιστές μου και εγώ προσωπικά αισθανόμαστε σε απόλυτο βαθμό την ευθύνη που αναλαμβάνουμε και δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της τοπικής μας κοινωνίας».

Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία της ΤΕΔΚ, καθώς, όπως είπε ο κ. Κουκιανάκης, «κάθε αυτοδιοικητικός πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει την πορεία του, στο Σπίτι της Αυτοδιοίκησης».

Ήδη έχουν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το αξίωμα του δήμαρχου, ο νυν δήμαρχος Γεωργιούπολης, Φερδινάνδος Μαρικάκης, ο εκπαιδευτικός Σταύρος Ζώης, και ο νυν δήμαρχος Κρυονερίδας, Γρηγόρης Μαρκάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...