Ξένου: Καλό παιδί ο Κυριάκος, αλλά…


Η Ανδρομάχη Ξένου κάνει την αυτοκριτική της και λέει πικρές αλήθειες για τον λαμπερό χώρο της πασαρέλας. Αν και είναι μόνη της, προσπαθεί να αγγίξει το όνειρο της καταξίωσης, αλλά δηλώνει πως δεν θα κάνει καμία παραχώρηση.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής» ανοίγει την καρδιά της και αναφέρει πως όσοι την πλησιάζουν για να πάρουν απλώς λίγη δημοσιότητα δεν έχουν θέση δίπλα της και «τρώνε χυλόπιτα».


Κυριάκος Παπαδόπουλος
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Η προσωπική της ζωή πρόλαβε, στο διάστημα που τη γνωρίζουμε, να γίνει εξώφυλλο, με τη γνωριμία που έκανε με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο. Αυτή η γνωριμία, όμως, έληξε πολύ σύντομα.

Το modeling ήταν δική της απόφαση. Ήταν κάτι που το ήθελε από μικρή: «Από πιτσιρίκι έλεγα ότι πρέπει να γίνω μοντέλο, τραγουδίστρια ή ηθοποιός. Μου αρέσουν η λάμψη, η καταξίωση και η δημοσιότητα. Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ την επιτυχία μέσα από τη δουλειά μου. Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών ένιωσα ότι θέλω να το κάνω. Ξέρω ότι θα πετύχω και γνωρίζω τις δυνατότητες αλλά και τα όριά μου».

Όσον αφορά στη γνωριμία της με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τι έχει να πει;

«Απλώς έτυχε και γνωριστήκαμε μέσα από κοινές παρέες και αναπτύχθηκαν ένα φλερτ και μια χημεία. Μόλις δέκα μέρες διήρκεσε αυτό και απλώς του είπα ότι πρέπει να χωρίσουμε, γιατί πήρε μεταγραφή στη Γερμανία. Δεν ήταν του στιλ μου και ήταν μόλις δεκαοκτώ ετών. Η απόσταση ήταν άλλος ένας παράγοντας που με προβλημάτιζε πολύ. Καλό παιδί είναι, αλλά όχι για μένα, όπως αποδείχθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...