Η Ήβη Αδάμου εξομολογείται


Η 17χρονη Ήβη, που κέρδισε κοινό και κριτές στο «X Factor» με την φωνή και το ταλέντο της, είναι πλέον έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και να χαράξει τον δικό της δρόμο στο Ελληνικό τραγούδι.

Η Κύπρια τραγουδίστρια όταν έλαβε μέρος στο «X Factor» δεν συμμετείχε για πρώτη φορά σε διαγωνισμό ταλέντων, στα εννιά της είχε λάβει μέρος σε παρόμοιο διαγωνισμό και την επόμενη μέρα άρχισε μαθήματα φωνητικής.

«Υπήρξα πολύ τυχερή, αν σκεφτείς ότι όλα αυτά έγιναν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, λιγότερο από χρόνο» είπε, μιλώντας για το talent show.

Είναι μεγάλη fan της Beyonce για την οποία δήλωσε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η δημόσια εικόνα της και η ενέργειά της πάνω στη σκηνή. Όσο για τη φωνή της είναι άψογη, απίστευτα καλοκουρδισμένη».

Ενώ για το άμεσο μέλλον, η Ήβη έδειξε πως δεν πετάει στα σύννεφα: «Υπάρχει περίπτωση να τελειώσουν όλα κάποια στιγμή .Γι αυτό θέλω να περάσω στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσω. Δεν ξέρω τι να περιμένω , ελπίζω τα καλύτερα. Σίγουρα θέλω να συνεχίσω να τραγουδάω».

ΠΗΓΗ: Γυναίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...