Οργανωμένοι κατά Βαρδινογιάννη!

Οργανωμένοι κατά Βαρδινογιάννη!

Συνθήματα και πανό κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη από το πέταλο των οργανωμένων που εν χορώ αποδοκίμασαν και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο και... απάντηση από τους υπόλοιπους οπαδούς με γιούχα. Ότι η πλειοψηφία του οργανωμένου κόσμου του Παναθηναϊκού είναι απέναντι στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι γνωστό. Οι σχέσεις τους είναι... πολεμικές από το τέλος της χρονιάς και την αποχώρηση του Πατέρα και σήμερα στο 25' ξεκίνησε από το πέταλο...συλλαλήτηριο κατά της οικογένειας για περίπου πέντε λεπτά.

Αποδοκιμάστηκε ο Τζίγγερ αλλά και ο νέος πρόεδρος, Νίκος Κωνσταντόπουλος, με μια σημαντική μερίδα του υπόλοιπου γηπέδου να γιουχάρει αρχικά. Ακούστηκαν διάφορα συνθήματα, ενώ σηκώθηκαν τρία πανό. Το ένα κατά του Γιώργου Βαρδινογιάννη για το... σκηνικό στα Βαρδινογιάννεια, το άλλο έγραφε «Κρήτη, Αυστρία, Κύπρος, Καναδάς, Αμερική πάρτο το χαμπάρι σας μισεί όλη η γη» ένα το τρίτο «ομάδα για μεγάλα πράγματα αλλά με διοίκηση για κλάματα».

Παράλληλα, ακούστηκε και σύνθημα υπέρ του Νικόλα Πατέρα. Στο δεύτερο μέρος, ακούστηκαν νέα συνθήματα κατά του Τζίγγερ. Παράλληλα αναρτήθηκε πανό που έγραφε «Πάρτε τις γλάστρες σας και τον... (Κωνσταντό)πουλο».

Στο δεύτερο μέρος, σηκώθηκε και ένα πανό για τον Ολυμπιακό. «Εμείς στην παραλία, εσείς στην Αλβανία, ούτε στα νησιά δεν βρίσκεται ησυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...