Θα «πέσουν» μηνύσεις…


Ποιος είδε την Ήρα και δεν τη φοβήθηκε… Ο λόγος για την Ήρα Μελή, τη μελαχρινή «σεξοβόμβα» που γνωρίσαμε στον φετινό διαγωνισμό Playmate, η οποία είναι έξαλλη με έναν πρώην φίλο της.

Πρώην κολλητός της δημοσιοποίησε στο Διαδίκτυο φωτογραφικό υλικό, με την Ήρα να ποζάρει εντελώς γυμνή, η ίδια, όμως, ισχυρίζεται πως είναι προϊόν φωτομοντάζ και σκοπεύει να «απαντήσει» με μηνύσεις.

Η Ήρα υποστηρίζει ότι ένας παλαιός της φίλος ανήρτησε στο youtube τολμηρές φωτογραφίες της ίδιας, που είχαν υποστεί επεξεργασία.

«Είμαι έξαλλη! Αν τον πετύχω στον δρόμο μου, θα τον σκοτώσω!» δήλωσε η Ήρα στην εφημερίδα Espresso και συμπλήρωσε: «Πριν από μερικά χρόνια με τον συγκεκριμένο άνδρα κάναμε παρέα και με είχε τραβήξει κάποιες απλές φωτογραφίες. Ήμασταν φίλοι και τίποτε παραπάνω, παρότι αυτός ήθελε να κάνουμε σχέση. Στη συνέχεια σταματήσαμε να κάνουμε παρέα και έκτοτε ξεκίνησαν τα προβλήματα… Εδώ και καιρό είχε αρχίσει να με απειλεί λέγοντάς μου: “Θα σου καταστρέψω τη ζωή, θα δεις τι θα σου κάνω”».

Στην πορεία, βέβαια, ήρθαν και χειρότερα: «Πέρασε από φωτομοντάζ και Photoshop αυτές τις παλιές φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να με βλέπει όλος ο κόσμος στο Internet, όπως με γέννησε η μαμά μου. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για εμένα και το προφίλ μου. Μάλιστα, κάθε φωτογραφία συνοδεύεται από ανάλογες λεζάντες, στις οποίες ο εν λόγω κύριος δεν αναφέρεται και με τα κολακευτικότερα σχόλια για εμένα. Το γεγονός αυτό με έχει κάνει τρελή από θυμό».

Η Ήρα έχει μίλησε με τον δικηγόρο της και, όπως φαίνεται, η υπόθεση θα πάρει την νομική οδό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...