ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 
http://www.alexa.com/siteinfo/tro-ma-ktiko.blogspot.com#trafficstats
Εάν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο θα δείτε τα στατιστικά του tro-ma-ktikoy σύμφωνα πάντα με την alexa. Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι πήρε σχεδόν όλους τους αναγνώστες του blog troktiko και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήδη είναι στην 74η θέση στην Ελλάδα και τα στατιστικά δείχνουν ότι τέλος του μήνα θα είναι κάτω από τα 50!!! Γιατί να γράφουμε όλα αυτά; Μα γιατί κάποιοι μας έλεγαν καλέ δεν φοβάσαι που γράφεις ότι γράφεις ; Δεν ντρέπεσαι να κατηγορείς τους διαχειριστές του troktiko μετά από ότι έγινε; Το τι έγινε έτσι και αλλιώς θα βρεθεί σύντομα λέω εγώ σε κάποια χρόνια άλλοι.
Το σίγουρο όμως είναι ότι εάν θεωρείς ότι συμμετείχες σε κάτι πραγματικά μοναδικό , ατόφιο και κυρίως ΚΑΘΑΡΟ βάζεις στην άκρη πάθη και φοβίες και συνεχίζεις σεβόμενος την μνήμη του ανθρώπου που άλλαξε τα πάντα στην διαδυκτιακή ενημέρωση στην Ελλάδα. Άλλωστε το κενό καλύφθηκε γιατί το troktiko το διάβαζαν πρωτίστως όσοι αρέσκονταν σε ειδήσεις όπως αυτές που δημοσιεύει και το tro-ma-ktiko ελάχιστα ενδιέφεραν όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν οι κόντρες και οι αποκαλύψεις , τα σκάνδαλα και οι κάθε λογής ειδήσεις που λογικά θα αφύπνιζαν έναν λαό που έκαψε την μισή Αθήνα για τον Γρηγορόπουλο και έπεσε με τα μούτρα στις αναρτήσεις του tro-ma-ktiko για να ΤΙΜΗΣΕΙ την μνήμη του Σωκράτη. Και επειδή γνωρίζετε ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει συνεχίστε. Εάν πάλι δεν το πιστεύετε καθίστε στους υπονόμους σας. Άλλωστε από εκεί σας έβγαλε στην επιφάνεια ο Σωκράτης σας έδωσε δύναμη και κυρίως σας έφερε σε επαφή με όσους τελικά τον χρησιμοποίησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...