ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Η ΝΔ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα ζητήσει την προσεχή εβδομάδα  ενημέρωση από τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ για την πορεία των ερευνών όσον αφορά την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν ανεξέλεκτα στην Χώρα μας.
Σε συνάντηση του μάλιστα με στελέχη της ΟΝΝΕΔ ο κ. Σαμαράς εξέφρασε την απορία του πως ενώ η Αντιτρομοκρατική διαρρέει ότι έχει εντοπίσει και παρακολουθεί μέλη της ΣΕΧΤΑ δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα ούτε μια σύλληψη . Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παπαμιμίκος μετέφερε στον Πρόεδρο του κόμματος την ανάγκη να ενισχυθούν οι ελεύθερες φωνές στο διαδίκτυο αφού είναι όαση μέσα στα καθεστωτικά ΜΜΕ που προβάλλουν μια άλλη Ελλάδα όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Ο κ. Σαμαράς είναι επίσης προβληματισμένος με τον πόλεμο λάσπης που δέχεται ακόμα και από "φιλικά" ΜΜΕ ενώ ξεκαθάρισε ότι οι δεσμοί με ότι σάπιο της διακυβέρνησης Καραμανλή θα κοπούν οριστικά. Τόνισε μάλιστα ότι η ΝΔ θα βοηθήσει ώστε να οδηγηθούν ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης όσα στελέχη της καταγράστηκαν χρήματα από τα δημόσια ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...