ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
Καλό μήνα σε όλες και όλους που εξακολουθείτε και μας διαβάζετε χωρίς να σας τρομάζουμε ή να σας "απειλούμε" με αποχαύνωση. Έχουμε ΕΙΔΗΣΗ για το troktiko που θα συζητηθεί όλον τον επόμενο χρόνο, αλλά αφήνουμε πρώτα τις φθηνές απομιμήσεις να εκτεθούν μέχρι να καταλάβει και ο αναγνώστης πόσο μαλάκας πιάνεται και από αυτούς. Σε περίοδο διακοπών είμαστε αλλά δεν θα κάνουμε ΦΕΤΟΣ και μάλιστα από σήμερα διπλασιάζουμε τον αριθμό των καθημερινών μας αναρτήσεων σε μια προσπάθεια να επεκτείνουμε την απήχησή μας και στους φανατικούς εχθρούς μας.Να πούμε ένα μπράβο στον Χρήστο Ζαμπούνη για το σημερινό κείμενό του στην εφημερίδα που εργάζεται όπως και στον Νικητέα(που έχουμε στο παρελθόν κατηγορήσει για αναρτήσεις στο site του) για την άποψη που εξέφρασε σήμερα στην στήλη του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τους "επαναστάτες" της ΣΕΧΤΑ; Θα δημοσιεύσουμε όλες τις αναρτήσεις του blog troktiko που αφορούσαν παρατυπίες Ελλήνων Επιχειρηματιών και ίσως είναι το ελάχιστο που έπρεπε να κάνουν όσοι bloggers δεν έχουν επιχειρηματικές εξαρτήσεις.
Θα χαρούμε πάρα πολύ να βρεθούν και να δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα mail σημαντικών προσώπων που εστάλησαν στο troktiko καθώς και να δοθούν στην δημοσιότητα όλες οι τραπεζικές συναλλαγές των διαχειριστών του . Επειδή ο καθένας μπορεί να σπιλώνει και να γράφει ότι θέλει μέσω των ποινικών της ΣΕΧΤΑ; καλό θα είναι να χυθεί άπλετο φως  προς όλες τις κατευθύνσεις. Εάν κάνεις εκβιασμούς έχεις χρήματα εάν είσαι φτωχός σε βγάζουν από την μέση γιατί χαλάς την πιάτσα. Απλά πράγματα και κατανοητά. Α και κάτι τελευταίο οι bloggers είναι ΚΑΛΟΙ αλλά και ΚΑΚΟΙ έτσι για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες . BLOGGERS υπάρχουν αστυνομικοί ή μπάτσοι εάν προτιμάτε , δημοσιογράφοι , πολιτικοί , γιατροί , δικηγόροι ,ποινικοί , αριστεριστές , ακροδεξιοί , εθνικιστές , κομμουνιστές , έμποροι ναρκωτικών , φοιτητές και ότι άλλο γουστάρετε. Πάντως όσες διαπλοκές έχουν τα ΜΜΕ που αλλάζουν τα θέματα ανάλογα με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των αφεντικών τους δεν έχουν τουλάχιστον όλοι . Επειδή λοιπόν όποιος έχει στοιχεία τα δημοσιοποιεί να σας πούμε από τώρα ότι το οπλοστάσιο της ΣΕΧΤΑ μας φάνηκε πολύ φτωχό για να σκοτώσει τις Ιδέες μας. Οι ίδιοι και οι εντολοδόχοι τους εξαιρετικά ΔΕΙΛΟΙ για να φοβήσουν όσους δεν έχουν και πολλά πράγματα να χάσουν..
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αναμένουμε !!!! εγώ σας παρακολουθώ ανελλιπώς !!!
δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη σε κανένα μαιμουδιαρικο μπλογκ που έχει ξεπροβάλει τον τελευταίο καιρό

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...