Θέλει Ολυμπιακό!



Ο Μάουρο Καμορανέζι… επέστρεψε! Ο Ιταλός άσος της Γιουβέντους διεμήνυσε στους ανθρώπους της «Κυρίας» ότι θέλει μεταγραφή. Προτάθηκε ο «ακριβός» Κάριου. Εντός της εβδομάδας κλείνει ο Βέλλιος.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η υπόθεση του Μάουρο Καμορανέζι έλαβε αρνητική τροπή και φινάλε για τον Ολυμπιακό, το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο για μία ακόμη φορά.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ουσιαστικά κλείσει τις θέσεις που αγωνίζεται ο Καμορανέζι, με την τριπλέτα πίσω από τον επιθετικό που απαρτίζεται από τους Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ και Ριέρα, ωστόσο ο 33χρονος παίκτης της Γιουβέντους, τόνισε ότι θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό σε οποιαδήποτε θέση (!), ακόμα και σε αυτή του αμυντικού χαφ.
Σε τιμή ευκαιρίας
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο μάνατζερ του Ιταλού ποδοσφαιριστή επικοινώνησε εκ νέου με ανθρώπους του ΟΣΦΠ και τους πρότεινε ξανά τον Καμορανέζι σε τιμή… ευκαιρίας. Τιμή σαφώς χαμηλότερη από ότι πριν από ένα μήνα όταν υπήρχαν ξανά διαπραγματεύσεις για τον παίκτη.
Οι Πειραιώτες αναζητούν αμυντικό μέσο για παρτενέρ του Ντουντού Σεαρένσε, ωστόσο ο Ιταλός σύμφωνα με την εφημερίδα δεν θα είχε κανέναν πρόβλημα να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ όπως προαναφέραμε. Η λύση Καμορανέζι δεν είναι αδιάφορη για κανέναν στο σύλλογο και όπως όλα δείχνουν θα εξεταστεί εκ νέου και μάλιστα σοβαρά.
«Τελειώνει» του Βέλλιου
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον Απόστολο Βέλλιο, προκειμένου να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες συμφώνησαν σε όλα τόσο με τον παίκτη όσο και τη διοίκηση του Ηρακλή, και από αύριο θα αρχίσουν οι τελικές επαφές. Ο Ηρακλής θα βάλει στο ταμείο του ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ , ενώ θα διατηρήσει στο ρόστερ του τον παίκτη ο οποίος υπολογίζεται μακροπρόθεσμο χρόνο από σήμερα.
Προτάθηκε ο Κάριου
Ο Νορβηγός στράικερ της Άστον Βίλα, Τζον Κάριου είναι το νέο όνομα που προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» για τη θέση του επιθετικού. Η περίπτωση του παίκτη εξετάζεται ενώ ο Σκανδιναβός έχει συμβόλαιο γι ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα της Βίλα. Σαφώς όπως γίνεται αντιληπτό σε ενδεχόμενο μεταγραφής θα χρειαστούν χρήματα αποδέσμευσης αλλά και το συμβόλαιο του παίκτη είναι εξίσου παχυλό.
Ο Κάριου αξιώνει ποσό πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως, γεγονός που καθιστά την περίπτωση του δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...