Επιτυχία για το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού η σύλληψη του Αλβανού "ποντικού" που ξάφριζε τα σπίτια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Στην σύλληψη ενός Αλβανού κακοποιού προέβει χθες το βράδυ το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού. Ο συγκεκριμένος Αλβάνος είχε ρημάξει τα σπίτια κυρίως στις περιοχές Νίκαιας και Κορυδαλλού και διέμενε στην Αγία Βαρβάρα. Οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας Peugeot και στο διαμέρισμά του βρέθηκαν συνολικά 310 κλοπιμαία!!!!!!
Η λεία του ήταν μεγάλη αφού χτυπούσε διαμερίσματα στα οποία οι ιδιοκτήτες έλειπαν σε διακοπές. Στο διαμερισμά του βρέθηκαν χρυσαφικά , ρολόγια , κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές συσκευές, 3 περούκες, γάντια και 3800 ευρώ σε μετρητά , ενώ υπήρχαν και ξένα χαρτονομίσματα δολάρια και από βαλκανικές χώρες. Ο δράστης ήταν γύρω στα 35 και καλό θα είναι όσοι επιστρέψουν από τις διακοπές τους και βρουν αδειασμένα τα διαμερίσματά τους να κάνουν μια βόλτα από το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού μήπως σταθούν τυχεροί και εντοπίσουν στα κλοπιμαία τα δικά τους αγαπημένα αντικείμενα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...