“Όχι” του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ για τη Λεωφόρο

O Παναθηναϊκός αρνήθηκε απόψε να παραχωρήσει στην ΑΕΚ το γήπεδο της Λεωφόρου για το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης με τη Νταντί Γιουνάιτεντ κι έτσι στην “Ένωση” απέμεινε μια λύση, το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Προφανώς επειδή θα το χρησιμοποιήσει και η δική του ομάδα την Παρασκευή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ να παίξει στη Λεωφόρο τη ρεβάνς για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ύστερα απ' αυτήν την εξέλιξη, το παιχνίδι θα γίνει πιθανότατα στο Περιστέρι. Και αυτό διότι και ο Πανιώνιος αρνήθηκε να παραχωρήσει το γήπεδο της Ν.Σμύρνης, ενώ παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ έκανε κρούση και στον Ολυμπιακό για το Καραϊσκάκη, θεωρείται απίθανο να γίνει εκεί το ματς, για λόγους ασφαλείας.

Την Τρίτη θα γίνει αυτοψία στο γήπεδο του Περιστερίου. Το μείζον ζήτημα είναι να πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας και να σταλεί ανάλογο πιστοποιητικό στην UEFA. Από κει και πέρα, θα πρέπει να βρει λύση η ΑΕΚ με τα εισιτήρια. Η χωρητικότητα του γηπέδου του Ατρόμητου δεν υπερβαίνει τις 8.000 θέσεις και υπάρχουν 11.500 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Επίσης στην προπώληση η ΑΕΚ έχει διαθέσει ήδη 2.000 εισιτήρια. Είναι προφανές ότι θα μείνει αρκετός κόσμος εκτός γηπέδου και στην ΑΕΚ αναζητούν την καλύτερη δυνατή φόρμουλα. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να δηλώσει έδρα διεξαγωγής του αγώνα στην UEFA το αργότερο μέχρι τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης.

πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...