Τον πρώτο λόγο ο Νέμεθ



Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα απόκτησης επιθετικού για τον Παναθηναϊκό και ο Κρίστιαν Νέμεθ φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Μούσα Μααζού, που είναι η δεύτερη επιλογή.

Ο Ούγγρος επιθετικός αρέσει πολύ στον Νίκο Νιόπλια και οι «πράσινοι» περιμένουν τις αποφάσεις της Λίβερπουλ, που σίγουρα θα προτιμούσε την πώληση του παίκτη έναντι ενός σεβαστού ποσού από τον εκ νέου δανεισμό του. Ο μάνατζερ του 21χρονου άσου «φωτογράφισε» τον Παναθηναϊκό. «Υπάρχει ενδιαφέρον Ιταλία, Ολλανδία και Ελλάδα. Το ιδανικό θα ήταν να πήγαινε σε μία ομάδα που θα τον ήθελε πολύ ο προπονητής, που θα είχε πολλές ευκαιρίες και θα αγωνιζόταν στο Champions League. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε νέα επαφή με τη Λίβερπουλ», δήλωσε ο Τίμπορ Πάτακι στην «Εξέδρα».

Η περίπτωση του Μααζού είναι πιο δύσκολη και δεν καλύπτει απόλυτα τον Παναθηναϊκό, καθώς ο 22χρονος άσος δεν είναι εξίσου καλός εκτός περιοχής. «Έχω τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν θα μείνω στη Μόσχα. Δεν νιώθω άνετα στη Ρωσία. Ξέρω πως με θέλουν πολλές ομάδες και θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία», δήλωσε ο νεαρός φορ, που ήταν δανεικός στη Μονακό και διεκδικείται από Φράιμπουργκ και τη Μονακό.

Διαψεύδουν για Ντουγκλάο

Η επικείμενη συνάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με ανθρώπους της Καβάλας για την παραχώρηση του Μάριο Γκαλίνοβιτς «γέννησε» σενάρια για τον Ντουγκλάο. Φήμες ανέφεραν πως το όνομα του Βραζιλιάνου αμυντικού θα πέσει στο τραπέζι, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τους «πράσινους», που δεν ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟΚ.

Επαναπατρισμός για Γκάμπριελ

Κοντά στο δανεισμό του σε ομάδα της Βραζιλίας, πιθανότατα στη Γκρέμιο, βρίσκεται ο Γκάμπριελ. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» θέλουν να… ξεφορτωθούν τις 550.000 ευρώ που προβλέπει ετησίως το συμβόλαιό του, που λήγει το 2012. «Νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στη Βραζιλία», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

* Πρόταση από τη Λέστερ περιμένουν ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο Παναθηναϊκός. Ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Championship, ενώ φήμες ανέφεραν ότι τον προσέγγισαν μάνατζερ για να τον προτείνουν στον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...