ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ

Σε ένα λεπτό αλλάζουν τα πάντα. Ακόμα και τύποι σαν και εμένα που δεν θέλουν καν να αλλάξουν μπορεί σε ένα λεπτό να αναθεωρήσουν. Αρκεί το κλικ , ένας λόγος για να αλλάξουν. Νέα αρχή χωρίς ενοχές για ότι μας άφησε πίσω. Να ζούμε με το παρελθόν ακόμα και εάν είναι σκληρό για εμάς αλλά να την αλλαγή που σε βοηθάει την βλέπει και ο τυφλός!!!!
Πολλές φορές θα γυρίσουμε πάλι στο παρελθόν για να αναζητήσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ αυτή που μέχρι χθες μας την έκρυβαν γεμίζοντάς μας τύψεις. Τύψεις για κάτι που φαίνεται ότι κάναμε χωρίς να εξετάζετε ΠΟΤΕ ποιοι είμαστε και κυρίως η πρόθεσή μας. Μια κοινωνία υποκριτική που μας θέλει να ΑΓΑΠΑΜΕ το ψέμα και να μισούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Μια κοινωνία που δεν έχει δεύτερη ή τρίτη ευκαιρία παρά μόνο για τους υποκριτές!!! Και ξαφνικά λίγο ΦΩΣ και ελπίζουμε η "αρρώστια" να μας αφήσει να το δούμε. Οι ευκαιρίες στην ζωή δεν είναι πολλές και σίγουρα δεν ζούμε ΑΙΩΝΙΑ. Την απάντηση την ξέρετε ήδη την συνέχεια δεν θα την μάθετε γιατί η ζωή είναι πολύ απρόβλεπτη όταν την ζεις ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...