Ε ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΤΟ

Για ακόμα μια φορά άρχισε η γκρίνια αμέσως μετά την ήττα της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου από την Νότιο Κορέα στο Μουντιάλ της Αφρικής. Δεν θα σχολιάσουμε τίποτα όσο ακόμα η ομάδα έχει δυο σημαντικά παιχνίδια με Νιγηρία και Αργεντινή. Θα στηρίξουμε τις επιλογές Ότο πάντως ότι και να λένε οι διάφοροι προπονητές της κερκίδας που μιλάνε πάντα εκ του ασφαλούς. Πάντως με τέτοιους παίχτες που έχει δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Άλλωστε το ευρωπαϊκό το 2004 το πήρε με την στρατηγική του αφού και τότε δεν είχαμε τις καλύτερες μονάδες σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Είχαμε ένα καλό σύνολο και φυσικά ήμασταν και αρκετά τυχεροί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ εν μέρει.
Προφανώς αυτός ξέρει κάτι παραπάνω. Προφανώς αν νικούσαμε με την ίδια στρατηγική όλοι θα τον χαρακτήριζαν θεό. Προφανώς είναι τρισμέγιστος αφού μπόρεσε να μας πάει Μουντιάλ Αλλά δεν γίνεται η εθνική ομάδα(όλη η ομάδα όχι μόνο ο προπονητής)να μην μπορεί να κάνει ένα καλό σουτ.Κάτι φταίει.Τώρα δεν ξέρω ποιος αλλά κάποιος φταίει.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...