Σαμαράς: "Τέρμα τα φέουδα, τα βιλαέτια, οι προσωπικοί μηχανισμοί, τα παλαιοκομματικά παιχνίδια"


Ο πρόεδρος της Ν.Δ ΑΣαμαράς δήλωσε στο συνέδριο του κόμματος: "Τέρμα τα φέουδα, τα βιλαέτια, οι προσωπικοί μηχανισμοί, τα παλαιοκομματικά παιχνίδια". Καθήκον του κόμματος και όλων των στελεχών του είναι να βρίσκονται δίπλα σε κάθε πολίτη, να αφουγκράζονται τα προβλήματά του, να...



...τον εκφράζουν και να προτείνουν λύσει στη δύσκολη καθημερινότητά του»

Και συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ ότι «η ΝΔ έκανε την αυτοκριτική της, αναδιοργανώθηκε, ανοίχτηκε στην κοινωνική βάση, πέτυχε ανανέωση κατά 80% του στελεχικού της δυναμισμού, ανασυγκροτείται ιδεολογικά, πολιτικά και οργανωτικά και γίνεται ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα της κεντροδεξιάς, ανοιχτό στην κοινωνία με διαδραστικό χαρακτήρα».

Ο Α. Σαμαρός τόνισε πως η ΝΔ πρωτοστατεί στη νέα μεταπολίτευση και υποστήριξε πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει γιατί διαφοροποιήθηκε στο μνημόνιο και το καταψήφισε, ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί, γιατί είναι ταυτισμένο με το ίδιο το σύστημα, ενώ η αριστερά, όπως είπε, είναι μέρος του προβλήματος.

Για το μνημόνιο με την ΕΕ και το ΔΝΤ υπεραμύνθηκε εκ νέου της πολιτικής της ΝΔ, παρατηρώντας πως «το μνημόνιο δεν σώζει την Ελλάδα, αλλά την βυθίζει σε φαύλο κύκλο ύφεσης».

«Η ΝΔ χαράσσει στρατηγική απαλλαγής από το μνημόνιο και τις δεσμεύσεις του, όχι για να επιστρέψουμε στην σπατάλη και τη χαλάρωση, αλλά για να βγούμε από την κρίση, με ανάπτυξη, στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις» τόνισε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EKEINON TON AXRHSTO AMA DEN TON DEIOKTSHS DEN PROKEITE NA BGEIS POTE STHN EKSOYSIA.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...