Ανασυγκρότηση και γρήγορα


Η Εθνική Ελλάδος ήταν απογοητευτική χθες απέναντι στη Ν. Κορέα και μετά την ήττα της με 2-0 τα περιθώρια για κάτι καλό στο Παγκόσμιο Κύπελλο στένεψαν αρκετά. Χρόνος, όμως, για δάκρυα δεν υπάρχει καθώς την Πέμπτη η «γαλανόλευκη» παίζει κόντρα στη Νιγηρία. Αυτό που χρειάζεται τώρα να ...
κάνει η ομάδα είναι να ανασυγκροτηθεί ώστε, αρχικά, να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη κόντρα στη Νιγηρία και στη συνέχεια να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί στον όμιλο.

Μετά την ήττα από τους Νοτιοκορεάτες επικρατεί μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας και οι περισσότεροι παίκτες παραδέχθηκαν πως δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν την αυτοκριτική τους και στη συνέχεια σε μεταξύ τους συζητήσεις παραδέχθηκαν πως η εικόνα της ομάδας πρέπει να αλλάξει άμεσα ώστε την Πέμπτη κόντρα στη Νιγηρία να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ο Ότο Ρεχάγκελ μετά το ματς είχε τετ α τετ με τον Σοφοκλή Πιλάβιο ενώ ο Γερμανός τεχνικός μίλησε και στους παίκτες λέγοντας τους πως «κάναμε αρκετά λάθη τα οποία έγιναν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Θα τα αναλύσουμε στην προπόνηση».

Όσο για κάποια σενάρια που κυκλοφόρησαν χθες περί εντάσεων στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης, κρίνονται ανυπόστατα καθώς ναι μεν υπήρχε μεγάλη απογοήτευση, αλλά σε καμία περίπτωση διαπληκτισμοί μεταξύ παικτών.

http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...