Γερμανία: Με πολυτελές τζάμπο στη Νότια Αφρική



Η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας ;eφτασε στην Νότια Αφρική εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάνοντας θεαματική άφιξη με το τζάμπο Α380.
Οι τρεις φορές πρωταθλητές κόσμου προσγειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Γιοχάνεσμπουργκ εγκαινιάζοντας την πρώτη επίσημη πτήση των εθνικών αερογραμμών της Γερμανίας με ένα τζάμπο A380...
«Ήταν σπουδαία εμπειρία να είσαι στην παρθενική πτήση του Α380», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιοακίμ Λέβ.
«Θέλουμε να δείξουμε από την αρχή στους Νοτιοαφρικανούς ότι είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην χώρα τους», πρόσθεσε από την πλευρά του ο μάνατζερ και πρώην διεθνής επιθετικός, Όλιβερ Μπίρχοφ.
Η πτήση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γερμανίας ήταν ιδιαίτερα κεφάτη, καθώς μεταξύ των επιβατών ήταν και η εκρηκτική Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, η οποία θα τραγουδήσει το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Η τρίτη θέση στο Μουντιάλ του 2006, που είχε διοργανωθεί στη Γερμανία, άφησε πικρή γεύση στη «νασιονάλμανσαφτ», η οποία φέτος θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού της, Μίκαελ Μπάλακ, λόγω τραυματισμού. Με το περιβραχιόνιο να πηγαίνει στον Φίλιπ Λαμ, τα «πάντσερ» θα προσπαθήσουν να επαληθεύσουν την διάσημη ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος είχε πει ότι «το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί».


http://www.theplayer.gr/index.php?ID=2OncI4sLkFAi1Eca&Rec_ID=3108

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...