Φρίκη! Πατέρας βοήθησε το γιο του να βιάσει ανήλικη !


Πώς να χαρακτηρίσει κάποιος έναν γονιό που φτάνει στο σημείο να βοηθήσει το ίδιο του το παιδί να διαπράξει… βιασμό; Η ανατριχιαστική πράξη του πατέρα προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σοκ, καθώς το ανήμπορο να αντιδράσει θύμα ήταν ένα ανήλικο κορίτσι!
Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της Κορίνθου, με πρωταγωνιστή....


έναν 17χρονο αθίγγανο που πόθησε με πάθος ένα κορίτσι μόλις 15 χρόνων! Κι επειδή η ανήλικη κοπέλα δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά του, αποφάσισε να την… αναγκάσει να τον δεχτεί!

Με την βοήθεια του 56χρονου πατέρα του, άρπαξαν την ανήλικη κοπέλα παρά τη θέληση της και την επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους, με το οποίο τη μετέφεραν σε μια ερημική παραλία. Εκεί, ο «πατέρας» την κράτησε ακίνητη για να μπορέσει το… «καμάρι» του να την βιάσει! Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν αβοήθητο το θύμα τους κι εξαφανίστηκαν. Όμως, το κορίτσι κατέφυγε στην Ασφάλεια Κορίνθου όπου διηγήθηκε το μαρτύριο που έζησε και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δυο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...