Τζον Μοδινός - Ροξάνα Τσετάλι: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος



Το υπονοούμενο του Λάκη Λαζόπουλου για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους νιόπαντρους Τζον Μοδινό και την 32χρονη Ρουμάνα σοπράνο Ροξάνα Τσετάλι (Chetali) μάλλον διασκέδασε παρά δυσαρέστησε το ζευγάρι. Η σάτιρα δεν έχει όρια και αυτό το γνωρίζει καλά ο διεθνής βαρύτονος και μπήκε ...
αμέσως στο παιχνίδι…

«Εύχομαι στον Λάκη Λαζόπουλο να φθάσει στην ηλικία μου και να μπορεί να κάνει αυτά που κάνω εγώ». Τον τελευταίο λόγο βεβαίως έχει η Ροξάνα, που άφησε το κλασικό ρεπερτόριο και αφιέρωσε ένα λαϊκό σουξέ στον κ. Λαζόπουλο παραφράζοντάς το για την περίπτωση: «Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος / κι είσαι μικρός να αγγίζεις έναν Μοδινό…».


Ο έρως χρόνια δεν κοιτά...

Ο Τσάρλι Τσάπλιν, ο γνωστός μας Σαρλό, ένας από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη, στα ογδόντα τρία του παντρεύτηκε τη 18χρονη Ούνα. Πολύ αργότερα, ο Γούντι Αλεν νυμφεύθηκε την 22χρονη προγονή του Σουν Γιν Πρεβίν. Τρεισήμισι δεκαετίες μικρότερη είναι και η σημερινή σύζυγος του Μπρους Γουίλις, η Εμα Χέμινγκ. Ξεχάσαμε και την περίπτωση του Μάικλ Ντάγκλας, που η γυναίκα του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς γεννήθηκε την ίδια ημερομηνία με εκείνον, στις 25 Σεπτεμβρίου, αλλά είκοσι πέντε χρόνια αργότερα.

Μισός αιώνας χωρίζει τον Τζον Μοδινό από την τρίτη σύζυγό του, την έξοχη σοπράνο της Οπερας της Κωστάντζας. «Και βεβαίως ο έρως χρόνια δεν κοιτά» συμφωνούν και οι δύο. Πώς να μη συμφωνούν; Τα βλέμματα που ανταλλάσουν λένε τόσα πολλά... «Ο έρωτας μπορεί να σε ανεβάσει στα πιο ψηλά αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε καταστρέψει» συμπληρώνει η πανέμορφη Ροξάνα.

- Μήπως φοβάσαι κάτι;
Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Ερωτευθήκαμε, αγαπιόμαστε και αυτό τα λέει όλα. Κι ας υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που είπαν κρυφά στον Τζον τι πας να κάνεις; Τρελάθηκες; Εκείνος όμμως τους περιφρόνησε και μου έδειξε ότι μου έχει τρομερή αγάπη, γιατί ήξερε τι άνθρωπος είμαι.

- Πώς γράφτηκε αυτό το ρομάντζο;
Το 2006 συμμετείχα στον διεθνή διαγωνισμό λυρικού τραγουδιού ΣΙΜΟ, που έγινε στην Αθήνα. Η δασκάλα Ντίνα Γουδιώτη που με πρόσεξε μου συνέστησε να με ακούσει ο κ. Μοδινός. Πράγματι, κλείσαμε ραντεβού και πήγαμε στο σπίτι του. Οταν με είδε και άκουσε τη φωνή μου, ξετρελάθηκε…


Σχόλια που ενόχλησαν

Μια τυχαία εμφάνιση της Ροξάνα με μπλε ρούχα και αξεσουάρ έδωσε λαβή για σχόλια που συνδέονται με το «μπλε χάπι» (κοινώς Viagra!). Γυναίκα με έντονη προσωπικότητα όπως είναι, δεν κρατήθηκε και δίνει την απάντηση: «Μιλήσανε για χάπια. Και αυτό με ενόχλησε. Ο Τζον δεν χρειάζεται χάπια για να λειτουργήσει ερωτικά. Μπορεί και κάνει καθημερινά έρωτα. Είναι μια χαρά. Δεν έχει κανένα πρόβλημα και το μόνο χάπι που παίρνει είναι για την πίεση».

«Το μπλε χάπι μου είναι η Ροξάνα» προσθέτει ο Τζον χαμογελώντας. Η αισθησιακή Ροξάνα ανοίγει την ψυχή της και συνεχίζει τις αποκαλύψεις: «Εγώ ήμουν παντρεμένη για δώδεκα χρόνια και ο πρώην άντρας μου ήταν δεκατρία χρόνια μεγαλύτερός μου, αλλά στην πράξη ήταν μεγαλύτερος από τον Τζον. Ο δεύτερος σύζυγός μου είναι ογδόντα τριών ετών και αισθάνομαι ότι είναι τριάντα οκτώ. Εχει περισσότερη ζωντάνια και χιούμορ για να ζήσει τη ζωή του από πολλούς που είναι στα σαράντα, τα πενήντα, τα εξήντα».
Εδώ μπαίνει ο Τζον Μοδινός: «Και θα το συνεχίσουμε όσο πάει με την αγάπη. Είναι τόσο ωραίος ο τρόπος που είμαστε μαζί, κι ας μας βοηθήσει ο Θεός να ζήσουμε ωραία και αρκετά. Θα είναι ένας απίστευτος γάμος».

Ροξάνα: «Παίζει ρόλο και η γυναίκα που είναι δίπλα του. Γιατί τα νιάτα μου και η ζωντάνια μου τον κάνουν να αισθάνεται νέος».
Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον: «Νομίζω ότι χωρίς τον Θεό δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα απ’ όλα αυτά που κάνω σήμερα στα ογδόντα τρία μου χρόνια».

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...