Οι νεκροθάφτες (των συμβασιούχων και) της ΕΡΤ

ΠΗΓΗ:http://protokarfi.blogspot.com/

Δυστυχώς οι προβλέψεις μας επιβεβαιώνονται. Αυτό το καλοκαίρι, η ΕΡΤ δεν θα έχει συμβασιούχους. Ενδεχομένως να μην έχει και τον Σεπτέμβριο. Από τον Οκτώβριο και... βλέπουμε. Σε αυτό το συμπέρασμα, καταλήγουν έμπειρα στελέχη της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν –σύμφωνα με πληροφορίες- και ένας μετά τον άλλο οι διευθυντές της ΕΡΤ που άρχισαν να κινούνται για να βρουν τρόπο ώστε να μην κατεβάσουν ρολά. Πόσο εύκολο είναι αυτό;

Όσο εύκολο είναι να λειτουργήσουν τρία τέσσερα κανάλια και δεν ξέρω πόσα ραδιόφωνα, χωρίς οδηγούς, χωρίς κάμεραμαν, χωρίς τεχνικούς, χωρίς δημοσιογράφους. Κακά τα ψέματα. Από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Ιουλίου, η ΕΡΤ θα είναι κάτι σαν... Τηλεφώς ένα πράμα. Θα λειτουργεί στα όρια της αξιοπρέπειας. Ένα δελτίο ειδήσεων και καλά είναι που το βγάλαμε... Πρωινή ενημέρωση ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει. Οι συμβάσεις της Ρίτσας και του βοηθού της λήγουν. Και οι συνεργάτες τους είναι συμβασιούχοι. Ενημέρωση 10 – 1, ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει. Η Σαράφογλου είναι συμβασιούχος. Το μεσημέρι, η Μπήλιω και το «Μένουμε Ελλάδα» ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν. Σπηλιόπουλος και Δουβαρά τα Σαββατοκύριακα, ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν. Συμβασιούχοι και αυτοί. Κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ θα υπάρχει και η Μαρία Χούκλη και πολλοί άλλοι, που εργάζονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, δεν είναι ανακοίνωση- προαγγελία μαζικής εξόντωσης είναι. Και τους... μακαρίτες, τους μεταφέρουν στους ώμους τους, ο Γερουλάνος, ο Ραγκούσης, ο Γαμπρίτσος και ο Γάτος. Οι νεκροθάφτες της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...