H AΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ

 ΟΙ 300 ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Ρεκόρ επισκέψεων πραγματοποιεί τις δυο τελευταίες μέρες το blog σας. Οι 300 επισκέπτες που είχε το blog όταν πρωτοξεκίνησε έχουν γίνει πλέον χιλιάδες. Καθημερινά προσθέτονται στην παρέα μας και νέοι φίλοι και φίλες που μας διαβάζουν και μαζί τους και μέσω των μηνυμάτων τους γινόμαστε λίγο σοφότεροι. Τα φερέφωνα της παραδημοσιογραφίας δεν ανέχονταν ένα επώνυμο blog που ιδρύθηκε και διαχειρίζεται από δημοσιογράφους και πολίτες να ΥΠΑΡΧΕΙ και να προσφέρει μια άλλη Ενημέρωση. Μια Ενημέρωση που δεν έχει όρια όπως και η δική σας αγάπη προς το blog. Kατά καιρούς μας είπαν φασίστες, και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες από ανθρώπους που με ανώνυμα blogs εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και όσων τα χρηματοδοτούν.


Εμείς με μόνο έσοδο τις διαφημίσες μέσω google που δεν μας αποδίδουν παρά ελάχιστα χρήματα ίσα-ίσα για να πληρώνουμε τα έξοδα της σύνδεσής μας στο internet και κάποια χαρτζιλίκια σε πολίτες που δουλεύουν για εμάς από χόμπι τα βάζουμε με όλους αυτούς που από τα δημοσιογραφικά τους γραφεία απεργάζονται μαζί με τα αφεντικά τους και παραποιούν την αλήθεια. Γνωρίζουμε γιατί κάποιοι από εμάς έχουν δουλέψει σε μεγάλα ΜΜΕ πως νιώθει κάποιος όταν το θέμα του κόβεται εξαιτίας της εργοδοσίας και των συμφερόντων της για αυτό και εμείς εδώ δρούμε ανεξέλεγκτα χωρίς πάθη με γνώμονα πάντα το τι λέει το ρεπορτάζ μας και χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος. Για τις φυλακές έχουμε υπέυθυνο τον Σταύρο Μαρίνη όπου είναι και ο ιδρυτής του blog που διαβάζεται. Με λύπη παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τις συστηματικές επιθέσεις από μεγαλοεπιχειρηματίες που γίνονται εναντίον των blogs. Με λύπη διαπιστώνουμε ότι πρώην φίλοι μας βρίσκονται μαζί με αυτούς που παλιότερα είχαν και δικαίως καταγγείλει. Μας προξενεί οίκτο η αλλαγή τους αλλά έτσι είναι η ζωή για αυτούς μετράνε τα χρήματα για εμάς η φιλία, η αγάπη , η τρέλα για την αποκάλυψη της αλήθειας οι αγώνες για μια καλύτερη κοινωνία. Έχουμε κάνει τις εκπτώσεις μας και το έχουμε γράψει ξανά για να έχουμε περισσότερους αναγνώστες. Θέλαμε μέσα σε όλο αυτό τον οχετό της δήθεν πληροφόρησης που δημοσιεύουμε και ΕΜΕΙΣ να διαβάσουν και τα κείμενα εκείνα που θα πρέπει να τους προβληματίσουν. Η τακτική μας είναι αυτή και είναι δεκτή και η αυστηρή κριτική σας. Άλλωστε εμείς ποτέ δεν λογοκρίναμε και έχουμε ελεύθερα τα σχόλιά σας. Άλλοι δεν έχουν καθόλου ή δημοσιεύουν ότι τους συμφέρει. "Ο σκοπός μας αγιάζει τα μέσα" και θεωρούμε ότι δεν προσφέρουμε μόνο ψυχαγωγία και πληροφόρηση. Για αυτό Όσοι Ζωντανοί εξακολουθείστε να μας επισκέπτεστε και μην ξεχνάτε ΠΟΤΕ εδώ δεν ψάχνουμε άβουλους οπαδούς αλλά συνοδοιπόρους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...