Ο μάγος του DNA και η διπλή ζωή του

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ "ΡΑΜΠΟ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ
Γοητευτικός, δυναμικός, μυστηριώδης, με δύο πράσινα μάτια που σε «ταξίδευαν» σε άλλους κόσμους ήταν ο 35χρονος Λάμπρος Φούντας που έχασε τη ζωή του στη συμπλοκή στη Δάφνη και τον οποίο οι αστυνομικοί τοποθετούν στους κόλπους της...


τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Ηταν ψηλός, με καλογυμνασμένο σώμα (το όφειλε στην ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες), έκανε υγιεινή ζωή και ήταν πάντα καλοντυμένος. Ολα αυτά σε συνδυασμό με την έντονη προσωπικότητά του αλλά και το υψηλό μορφωτικό του επίπεδο προκαλούσαν αίσθηση όπου κι αν εμφανιζόταν, αλλά και ντελίριο στο γυναικείο πληθυσμό. Ο ίδιος όμως ήταν χαμηλών τόνων, ενώ όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Ηταν ένα ήρεμο, καλό και ευγενικό παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για αρνητικά σχόλια, όπως σχολίαζαν φίλοι και γνωστοί που τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Οι αστυνομικοί, γνωρίζοντας την έλξη που ασκούσε στο γυναικείο φύλο, έστρεψαν αμέσως προς τα εκεί τις έρευνές τους. Εβαλαν στο μικροσκόπιο όλες τις κοπέλες με τις οποίες είχε σχετιστεί ο όμορφος Λάμπρος από την εποχή που ήταν φοιτητής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Προκειμένου να σκιαγραφήσουν το προφίλ του, αλλά και για να «χαρτογραφήσουν» τις σχέσεις του με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, οι αστυνομικοί προσέγγισαν μερικές από τις γυναίκες που τον γνώριζαν. Ωστόσο, παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήσιμα στοιχεία για τις έρευνές τους. Το ίδιο συνέβη, όπως υπογραμμίζουν, τόσο με την πρώην κοπέλα του όσο και με την 30χρονη εδώ και τρία χρόνια σύντροφό του.

Οπου κι αν απευθύνθηκαν οι αστυνομικοί για να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τον εντυπωσιακό αυτό νέο, όλοι έκαναν λόγο για την έντονη προσωπικότητά του.

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...