Το μυαλό των παικτών στο ντέρμπι


ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΕΛΙΔΑ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε: "Δεν ήταν ό,τι καλύτερο ο αποκλεισμός,. Έτσι όμως το ποδόσφαιρο, μείναμε έξω από μία κατώτερη ομάδα. Παίζουν και οι άλλοι μπάλα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε...



...έναν αγώνα που κρίνει πολλά και τώρα κοιτάμε εκεί. Δεν βγάζει πουθενά να δούμε το τι έφταιξε. Είναι περιττό να ψάχνουμε. Ήταν πρόκληση να περάσουμε στους οκτώ, αλλά μεγάλος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Το ταξίδι ήταν όμορφο, φέραμε και μια σημαντική πρόκριση στη Ρώμη. Υπόσχεση ενόψει της Κυριακής δεν μπορεί να δώσει κανένας. Το μόνο που θα υποσχεθούμε είναι πως θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Τη θέλει πολύ ο κόσμος τη θέλουμε και εμείς. Ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε οι νικητές".

Ο Κώστας Κατσουράνης υποστήριξε: "Από την πορεία μας κρατάμε σίγουρα τα δύο καλά παιχνίδια με τη Ρόμα. Δείξαμε ότι δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Σε περίπτωση που πετυχαίναμε πρώτοι γκολ, ίσως να είχαμε περισσότερες ελπίδες. Δεν ήρθε και στο 45’ τελείωσαν σχεδόν όλα. Μοιραία ήρθε ο και ο αποκλεισμός. Ήρθαμε να παλέψουμε, όσο μπορέσαμε το κάναμε. Το κλειδί ήταν να έρθει ένα γρήγορο γκολ. Αποκλειστήκαμε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά είχε το αβαντάζ του σκορ πρώτου αγώνα. Μας αφήνει μια πικρία ο αποκλεισμός, αλλά δεν μπορούμε αν γυρίσουμε πίσω. Ψυχολογικά είμαστε καλά, ήταν ωραίο το ταξίδι. Έχουμε το περιθώρια, δεν είναι μόνο το ματς της Κυριακής. Είμαστε το φαβορί για τον τίτλο. Με νίκη λογικά κλειδώσουμε το πρωτάθλημα. Η πορεία των δύο ομάδων δείχνει ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά σε ένα ντέρμπι μετράνε πολλά. Το ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση, η τύχη, η συγκέντρωση. Νομίζω ότι το θέλουμε και θα το κερδίσουμε".

Ο Σωτήρης Νίνης σημείωσε: "Μας αφήνει μια πικρία ο αποκλεισμός. Αξίζαμε κάτι καλύτερο από το δεύτερο παιχνίδι. Η πρόκριση χάθηκε σε μεγάλο ποσοστό στο πρώτο ματς, αλλά και εδώ παλέψαμε, είχαμε ευκαιρίες. Η τύχη όμως μετράει σε αυτά τα παιχνίδια. Στο γκολ που δεχθήκαμε τέλειωσαν όλα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ για το ντέρμπι είναι ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Θέλουμε πολύ τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θα είναι άλλο ένα βήμα για τον τίτλο, αλλά θα μένουν άλλα τρία παιχνίδια. Θα κριθεί στο πάθος και στον εγωισμό. Αν έχουμε περισσότερο, θα το πάρουμε".

Ο Αλέξης Τζόρβας υποστήριξε: "Δυστυχώς η προσπάθειά μας δεν καρποφόρησε. Κάναμε μια δυναμική εμφάνιση, αλλά δεν ήταν να περάσουμε τη συγκεκριμένη ομάδα. Τέλειωσε η Ευρώπη και επικεντρωνόμαστε στους άλλους στόχους. Ακόμη και σε αυτά τα δύο ματς, κάναμε παλικαρίσια προσπάθεια. Στο ποδόσφαιρο βέβαια δεν είναι όλα ευνοϊκά. Δεν ήρθε ένα γκολ για να γύρει η πλάστιγγα. Τώρα πάμε σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θέλει προσοχή, αφού και στο πρώτο ματς είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες. Χρειάζεται να ξεπεράσουμε την κούραση και να μην μείνουμε στα λόγια. Είναι εύκολο να μιλάς, ενώ εμείς έχουμε σκοπό να κάνουμε πράξεις. Ζητάμε από τον κόσμο να είναι κόσμιος, τον θέλουμε δίπλα μας, αλλά μακριά από ακρότητες".

http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...