Ντάτολο: «Μακάρι να με αγοράσουν»


Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει στον Ολυμπιακό ο Χεσούς Ντάτολο, παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες. Ο Αργεντινός άσος των «ερυθρολεύκων», εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο λιμάνι...


«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον προπονητή μου ούτε με κάποιον άλλον. Ίσα ίσα που νιώθω πολύ ζεστά μέσα στην ομάδα. Είμαι φίλος με όλους εδώ. Από την πρώτη μέρα μου έδειξαν την αγάπη τους και τους ευχαριστώ γι αυτό. Αν υπάρχει μια διαφωνία σε κάτι μεταξύ των μελών μιας ομάδας, δεν σημαίνει ότι οι διαφωνούντες έχουν μίσος ο ένας για τον άλλο ή κάτι ανάλογο», δήλωσε ο Ντάτολο στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» κατά την άφιξή του από τη Γερμανία.

«Συζητάμε και βρίσκουμε τις λύσεις. Αν γράφτηκε ή ειπώθηκε κάτι διαφορετικό είναι μεγάλο ψέμα. Πραγματικά με λυπεί πολύ όταν γράφονται τέτοια πράγματα. Είναι έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου και τον Ολυμπιακό. Από μέρους μου υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς τον προπονητή και το κλαμπ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Ο Ολυμπιακός και ο προπονητής μου έδωσαν την ευκαιρία να παίζω και πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ. Την Κυριακή νευρίασα με την ατυχία μου, γιατί ήθελα πολύ να παίξω στο φιλικό με τη Γερμανία. Κάθε νορμάλ άνθρωπος θα νευρίαζε στη θέση μου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο διεθνής άσος.

Για το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός με κανονική μεταγραφή είπε: «Ναι γιατί όχι; Όλα είναι πιθανά. Εγώ αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι να παίζω καλά, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε ματς και στο τέλος μακάρι να αναγκάσω τον Ολυμπιακό να με αγοράσει. Για την ώρα δεν με απασχολεί το τι θα γίνει σε τρεις μήνες, είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτά που συνάντησα εδώ. Όπως είπα και πριν οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ακόμα και ο απλός κόσμος που με συναντά στο δρόμο μου συμπεριφέρονται άψογα και με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, τι άλλο να πω;».

Στον Ολυμπιακό γίνεται λόγος για το έξι στα έξι που δίνει τον τίτλο και ο Ντάτολο λέει σχετικά με αυτό: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε δύο βαθμούς πίσω, όμως έχουμε να παίξουμε με τον πρωτοπόρο, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε μπροστά στη βαθμολογία. Αν έχουμε τη νοοτροπία του νικητή, θα τα καταφέρουμε. Αν εξαιρέσει κανείς τον αγώνα με τον Εργοτέλη που δεν μας πήγε καλά, στα υπόλοιπα ματς έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Δεν πρέπει όμως να σκεφτόμαστε έτσι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε φορά στο επόμενο ματς. Τώρα μας περιμένει μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση την οποία πρέπει να κερδίσουμε».

Ο μέσος του Ολυμπιακού θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας του. «Είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Προσπαθώ από την πρώτη μέρα να τα δίνω όλα και να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω στη συνέχεια ακόμα περισσότερο. Αγώνα με αγώνα θα γίνομαι καλύτερος. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και να ξέρουν ότι θέλω να τους κάνω πάντα ευτυχισμένους».

Όσο για τον τραυματισμό του τόνισε: «Δεν έχω να πω κάτι για τον τραυματισμό. Πρέπει πρώτα να κάνω εξετάσεις και μετά θα δούμε. Όταν επιστρέψω θέλω να είμαι απόλυτα υγιής. Δεν θέλω να γυρίσω στους αγώνες και να είμαι στο 50% διότι έτσι δεν μπορώ να προσφέρω στο μάξιμουμ. Ελπίζω πάντως, να γυρίσω γρήγορα».

Τέλος για το όνειρο της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής ανέφερε: «Σίγουρα είναι όνειρο για κάθε παίκτη η συμμετοχή στο Μουντιάλ. Ο κόουτς πάντα με υπολόγιζε και μου είπε ότι θα με υπολογίζει και στη συνέχεια παρά την ατυχία μου με τον τραυματισμό. Στο χέρι μου είναι να συνεχίσω να παίζω καλά και να διατηρηθώ σε επίπεδο που θα κάνει τον Ντιέγκο να με πάρει στο Μουντιάλ. Να είμαι υγιής θέλω και είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαι το καλοκαίρι στη Νότιο Αφρική

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...