Τη μήνυση την έκανε η εταιρία "Ε.Π.Ο.Ε."

Η Ε.Π.Ο.Ε ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ;
Στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών προσήλθε εκπρόσωπος της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.E.» και υπέβαλλε μήνυση, κατά των διαχειριστών ιστοσελίδας οι οποίοι από κοινού εκτός των άλλων ανέβαζαν και στην συνέχεια μοίραζαν χωρίς την προηγούμενη έγκριση των αρμόδιων εταιρειών, παράνομο ψηφιακό υλικό (τραγούδια, ταινίες και παιχνίδια) στην ιστοσελίδα www.gamato.info την οποία και ...
είχαν την δυνατότητα να τροποποιούν και να υποστηρίζουν τεχνικά. 

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από ψηφιακή ανάλυση των καταγγελλομένων κλιμάκια Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών και Θεσ/νίκης χτες πραγματοποίησαν ταυτόχρονα με Εισαγγελικούς λειτουργούς κατ’ οίκον έρευνες όπου διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες συνδέονταν στην ιστοσελίδα www.gamato.info είτε ως διαχειριστές και προέβαιναν στον διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια) είτε ως επίσημα μέλη (VIP member) και προέβαιναν εξίσου στο διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια).
Παράλληλα μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ΙΝΤΕΡΠΟΛ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές Ευρωπαϊκής χώρας για τις δικές τους ενέργειες αφού δύο εκ των κατηγορουμένων μένουν στο εξωτερικό!


Το ΠΑ.ΣΟ.Κ χτύπησε και το οργανωμένο έγκλημα ενώ δεν άγγιξε τους μεγαλοεπιχειρηματίες έκλεισε το gamato.info συγχαρητήρια κύριοι να δείτε τι ψήφους θα πάρετε στις εκλογές υπάρχουν όμως και τα ξένα sites όπως οι peirates τους οποίους πολύ δύσκολα θα αγγίξετε. Έχετε κάνει τρομερές επιτυχίες μια μπούκα στο σπίτι και στο γραφείο ενός δημοσιογράφου που ήταν άσχετος με την διαχείρηση ενός blog σύμφωνα με ότι  είπατε και τώρα σύλληψη των "τρομοκρατών" του μεγάλου κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...