Είναι η Μακεδονία Ελληνική;

Ναι, η Μακεδονία είναι ελληνική, αλλά ελληνική είναι και η βλακεία.
Σας προειδοποιήσαμε δεκάδες φορές για την ηλίθια ψηφοφορία στο topix. Το συγκεκριμένο topic του topix, έχει ειδήσεις και διαφημίσεις για τη FYROM, και εκεί... μπήκε μια γελοία "ψηφοφορία" για τα αυτονόητα, λες και η ιστορική αλήθεια είναι θέμα "ψηφοφοριών".

Σας είπαμε να μη συμμετέχετε γιατί έτσι κι αλλιώς το ΟΧΙ θα υπερισχύσει (δείτε που έφτασε) και το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να δώσετε κύρος σε μια γελοία ψηφοφορία. Τώρα λένε οι Σκοπιανοί: "Ορίστε, οι απόψεις διίστανται!". Σας είπαμε να αφήσετε να βγει 100% ότι η Μακεδονία είναι ...Σλαβική. Θα την έπαιρνε κανείς στα σοβαρά μια τέτοια ψηφοφορία; Τα εθνικά θέματα δεν λύνονται με κραυγές και "ταλιμπανισμούς". Θέλουν μεθοδική και έξυπνη δουλειά. Μην πέφτετε θύματα δείχνοντας γραφικοί !

Λέει -με καλή πρόθεση, δεν αμφιβάλλω- ο φίλος στο facebook: "Στο site του CNN γίνεται δημοσκόπηση....". Σε ποιό CNΝ ρε αγόρι μου; Γιατί παρασύρεστε με παιδική αφέλεια κάνοντας τους άλλους να σας αντιμετωπίζουν ως γραφικούς; Μια διαφημιστική σελίδα είναι το topix, η οποία αφήνει τον καθένα να γράφει ότι θέλει, ώστε να γίνεται ντόρος και να τσιμπάει διαφημίσεις.


διαβάστε και:
Η ηλίθια ψηφοφορία στο Topix για τον αν η Μακεδονία είναι Ελληνική
Μην ψηφίζετε στο topix στο ερώτημα "Είναι η Μακεδονία Ελληνική";
Άντε πάλι με την ψηφοφορία στο topix. Πόσες φορές θα τα πούμε;
Διαδώστε το αλλύπητα ! ε, όχι και να μας δουλεύουν οι Σκοπιανοί!
Is FYROM a democratic country YES or NO ? Πόσες φορές; πόσες; πόσες; πόσες; πόσες; πόσες; πόσες;
http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...