ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟ-ΠΟ



Αφού τον σκότωσαν στην συμπλοκή στη Δάφνη η Ελληνική Αστυνομία αναζητεί πληροφορίες για τον μικροβιολόγο Λάμπρο Φούντα τον οποίο θέλουν οι αρχές μας ως τρομοκράτη!!! Μέχρι τώρα βέβαια οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει δεν τους βγαίνουν. Για αυτό δίνουν φωτογραφίες προς τον τύπο και ζητάνε πληροφορίες από όποιον τον γνώριζε. Σίγουρα κάποιος περίεργος θα βρεθεί για να τους πει ότι ήταν ένας μεγάλος τρομοκράτης έτσι ώστε να νιώσουν και πάλι περήφανοι για την μεγάλη τους αυτή επιτυχία.

Τελικά κύριε Χρυσοχοίδη με εσάς Υπουργό η ΕΛ.ΑΣ προχωράει στην εξάρθρωση όλων των τρομοκρατών από τους συνταξιούχους που κάνουν πορεία διαμαρτυρίας μέχρι τους φοιτητές που έγιναν τόπι στο ξύλο χθες επειδή διεκδικούσαν το μέλλον τους. Δεν ξέρουμε τι θα απογίνει με την υπόθεση στην Δάφνη αλλά μας κάνει η εντύπωση όλος ο χειρισμός από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ. Μαθαίνουμε ότι η οικογένεια του Λ. Φούντα ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη σε κανάλι για να αποκαταστήσει το όνομα του ανθρώπου που έχασε. Αρκετοί είναι οι γιατροί που γνώριζαν τον δολοφονηθέντα από τα πυρά των αστυνομικών στην Δάφνη και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Βέβαια θα μας πείτε έτσι γίνεται πάντα. Άλλωστε και για τα μέλη της 17η Νοέμβρη το ίδιο δεν έγινε; Ναι αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με άλλο επίπεδο και αυτό είναι φανερό σε όσους μέχρι τώρα έχουν καταθέσει και γνώριζαν το θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...