Γκαρσία: «Δεν μας αφήνουν να πάρουμε τον τίτλο»


ΒΙΤΟΛΟ: "ΧΑΖΗ ΉΤΤΑ"

Στη διαιτησία στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ αλλά έκανε πολλά λάθη παραδέχτηκε ο Βίκτορ Βιτόλο.

Στο ντέρμπι...



...με τον Άρη και την κακή διαιτησία αναφέρθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο Ουρουγουανός τόνισε ότι οι δεν αφήνουν τον ΠΑΟΚ να πάρει τίτλο, ενώ δήλωσε πολεμιστής του «δικεφάλου του Βορρά».

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος της «ασπρόμαυρης» κερκίδας δήλωσε συγκεκριμένα: «Πέρσι μας έφεραν τον διαιτητή που μας σφύριξε σήμερα (σσ. Κάκος) για να μας «σκοτώσει», φέτος αυτόν με τον Άρη. Του χρόνου θα μας φέρουν άλλον».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε αυτόν τον καιρό που βρίσκομαι εδώ έχω καταλάβει πως με τον ΠΑΟΚ δύσκολα να μας αφήσουν να πάρουμε κάποιον τίτλο. Ωστόσο μέχρι να φύγω για την Ουρουγουάη θα παλεύω για τον ΠΑΟΚ».

Για τον Σπάθα είπε: «Δεν ήμασταν καλοί με τον Άρη αλλά και ο διαιτητής δεν μας άφησε να παίξουμε. Μου έδωσε προσωπικά κίτρινη στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα χωρίς να κάνω τίποτα.

Και με τον Ηρακλή μου έλεγε συνέχεια Γκαρσία πρόσεχε, Γκαρσία πρόσεχε. Με τον τρόπου που σφύριζε στο ματς με τον Άρη καταλάβαινε κανείς... πόσα του έδωσαν σε εισαγωγικά για να μας σταματήσει».

Βιτόλο: Δεν καταλάβαμε τι έγινε

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του σύμφωνα με τον Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος δήλωσε μετά την ήττα από τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς : «Ήταν μια χαζή ήττα η σημερινή. Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε. Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ και παρά τα λάθη που κάναμε μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...