ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δεν έχει κείμενο χωρίς διάθεση και είναι απαράβατος όρος για μένα. Δεν αποφεύγω να πάρω θέση στην κόντρα Μάκη-Σωκράτη εάν και είναι λυπηρό να τσακώνονται για ανόητα πράγματα. Βέβαια η veto ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με αποκαλύψεις που της χάρισαν 20.000 φύλλα παραπάνω. Οι εκτιμήσεις την δίνουν να πούλησε γύρω στα 70.000 φύλλα αλλά ότι θα ακολουθήσει δεν θα μπορεί να περιγραφεί από αυτό εδώ το blog. Kάποτε πήγαιναν στα Δικαστήρια για θέματα των εκπομπών και τώρα πάνε για να λύσουν διαφορές που δεν υπάρχουν Γιατί ο Μάκης βλέπει στο troktiko και στον Σωκράτη Γκιόλια τον μεγάλο του αντίπαλο δεν το κατανοούμε.


Μιλάει για συμφέροντα και επιχειρηματίες την ώρα που ξεπουλάει στον μπροστινό του Λαυρεντιάδη το 49% της εφημερίδας που σύμφωνα με το σλόγκαν θα ήταν διαφορετική. Τα μέχρι τώρα συμπεράσματα που έχουν βγει δείχνουν ότι δεν υπάρχουν διαφορές από τις άλλες εφημερίδες εκτός από τις κραυγαλέες ελλείψεις στο ελεύθερο και πολιτικό ρεπορτάζ σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Καλύτερα να σταματήσουν τις κοκορομαχίες γιατί κανέναν δεν συμφέρει αυτός ο διασυρμός. Με μούφα αποκαλύψεις δουλειά δεν γίνεται και τα Δικαστήρια δεν αποδίδουν Δίκαιο αλλά Δικαιοσύνη  χειρίστου μορφής. Για αυτό καλύτερα να μιλήσουν από κοντά οι κουμπάροι και να βρουν μια φόρμουλα γιατί αλλιώς οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν με οδυνηρό τρόπο.
ΣΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...