ΠΟΛΛΟΙ "ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ VETO




Έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι πάνω στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να μην αγοράσει την VETO , του λένε ότι είναι ζημιογόνα και δεν έχει προοπτική και ότι θα μπλέξει με τον Μάκη που είναι παλιάνθρωπος!!!! Θέλουν το veto κλειστό και τον Μάκη να μην έχει στήλη σε εφημερίδα , ο Λαυρέντης το σκέφτεται ο όρος του Μάκη απαράβατος ότι κανείς δεν θα ΑΠΟΛΥΘΕΙ , όμως τα πράγματα δυσκολεύουν ο χρόνος κυλάει και αυτή την Κυριακή το veto με 2 ευρώ στα περίπτερα. Εδώ κανονικά θα έπρεπε να μιλήσει ο κόσμος να αγοαράσει μαζικά την Κυριακή το VETO και να δώσει τέλος στα επιχειρηματικά παιχνίδια. Όλοι έχουν βγει μέχρι και η Μάνια Τεγοπούλου πουλάει μετοχές για να σωθεί αλλά ο Λαυρέντης είναι έξυπνος βλέπει ότι αγοράζοντας το VETO ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!! Έτσι ότι και να γίνει η VETO ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ. Και πολύ γρήγορα σε διάστημα 2-3 μηνών θα βρεθεί πολύ ψηλά στις πωλήσεις δεν είναι πιστευτό αλλά θα γίνει και σπάνια πέφτουμε εμείς έξω σε τέτοια θέματα. Άλλωστε υπάρχει και άλλος Κύπριος Επιχειρηματίας που θέλει σαν τρελός την  veto και μάλιστα πληρώνει και καλύτερο τίμημα.
ΥΓ1 Στη φωτό ο Πέτρος Κυριακίδης ο οποίος ασχολείται με ότι έχει σχέση με τα ΜΜΕ και είναι συνέταιρος και κολλητός του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Αυτός είναι ο ιθύνων νους και τα πάει πάρα πολύ καλά στα ΜΜΕ που έχουν αγοράσει. Θεωρούμε ότι τα επόμενα χρόνια θα ακουστεί πολύ το όνομά του τώρα που οι παραδοσιακοί ιδιοκτήτες των ΜΜΕ "φεύγουν" ο ένας μετά τον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...