ORIGINAL ντόπα!


Περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας και δίνουν σύνθημα νίκης για το Καραϊσκάκη! Αυτό που συνηθίζεται πριν από εκτός έδρας ντέρμπι είναι οι οπαδοί να πηγαίνουν στην...



...τελευταία προπόνηση της ομάδας και να την εμψυχώνουν. Αυτό έγινε και τώρα στην ΑΕΚ, ενόψει Καραϊσκάκη, αλλά όχι στην προπόνηση. Στο ξενοδοχείο Holliday Inn, στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας!

Περίπου 300 οπαδοί της Ένωσης, λοιπόν, που είχαν συγκεντρωθεί προηγουμένως στο Δωματιάκι, πήγαν -με μπροστάρη τον Δημήτρη Χατζηχρήστο- στο ξενοδοχείο με σκοπό να εμψυχώσουν την ομάδα και να της ζητήσουν τη νίκη στον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό. Για τον δικέφαλο αετό, άλλωστε, που έχει χάσει φέτος όλους τους στόχους από νωρίς, δεν έχει απομείνει κάτι άλλο πλέον πλην των δύο εκτός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αυτό που θέλουν, λοιπόν, οι ΑΕΚτζήδες είναι να παίξει η ομάδα τους ως ΑΕΚ σε αυτά τα ματς και να πάρει τη νίκη. Κι αυτό ζήτησαν για το Καραϊσκάκη, όσο δύσκολες κι αν είναι οι στιγμές που ζουν όλοι στην Ένωση από την αρχή της σεζόν κι έπειτα.

Φτιαγμένοι οι παίκτες
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία των φίλων της ΑΕΚ ήταν ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία παικτών και προπονητή, αν και η αλήθεια είναι πως... κι από μόνοι τους οι τελευταίοι είχαν καταλάβει τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Σε μια περίοδο που όλοι έχουν για τελειωμένη την Ένωση και δεν την υπολογίζουν πριν από ένα ντέρμπι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσουν απαντήσεις. Να παίξουν με πάθος, να πάρουν τη νίκη και να δώσουν μια μεγάλη χαρά στον κόσμο τους, που από την αρχή της σεζόν το μόνο που γεύεται είναι πίκρες.

Κατέληξε στο 4-4-2
Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, στην προπόνηση της Τρίτης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έκανε κάποια δοκιμή και με βάση όσα έδειξε τις προηγούμενες μέρες, θα παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ο Σέρβος τεχνικός δοκίμασε τον Αραμπατζή αλλά η λογική λέει ότι ο Σάχα θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας. Από εκεί και πέρα, στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι οι Καράμπελας και Αραούχο, με τους Μαϊστόροβιτς και Άλβες ως στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Καφές και Γιάχιτς, ο Μαντούκα αριστερά στο κέντρο, ο Σκόκο δεξιά και οι Μπλάνκο και Τζιμπούρ επιθετικό δίδυμο.

Φαβορί ο Αδαμίδης
Το γεγονός ότι ο δικηγόρος Σταύρος Αδαμίδης ασχολείται με την ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες και μάλιστα συμμετέχει και στο έξτρα πριμ των 150.000 ευρώ για νίκη στο Καραϊσκάκη, ερμηνεύεται ως προάγγελος της κατάληψης του προεδρικού θώκου. Αν όντως θα γίνει αυτό, θα φανεί τις προσεχείς ημέρες...

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...