Η Δήμητρα περιγράφει το one night stand που έκανε!!!

Αυτά μαθαίνουν στο exti top model!


Είχε μαλλιάσει η γλώσσα της Τζένης Μπαλατσινού και του Χριστόφορου Κοτέντου να λένε στην Δήμητρα να πετάξει από πάνω της το πολύ σέξι και να γίνει λίγο πιο γλυκιά και... αθώα (όσο γίνεται αθώα μια Δήμητρα), όπως όλα....

τα κοριτσάκια της ηλικίας των 19 χρόνων. Τρεις σακούλες σκουπιδιών γέμισε ο Κοτέντος από εσώρουχα της Δήμητρας με στρινγκ - κορδονάκι, στρινγκ με Σβαρόφκσι, στρινγκ με φούντες και άλλα, μπας και το μοντέλο αλλάξει, αλλά τίποτε.

Και λογικό. Γιατί, αγαπημένε μου, σέξι γεννιέσαι. Ή το ‘χεις ή δεν το χεις. Ούτε στο μαθαίνουν ούτε στο βγάζουν. Και η 19χρονη Δήμητρα είναι γεννημένη σέξι. Και όσο καταπιέστηκε μέσα στο Next Top Model, καταπιέστηκε. Άπαξ και βγήκε από την «Ακαδημία Μόδας» έδειξε τις προθέσεις της και τον... επαγγελματικό της προσανατολισμό! Έκανε αισθησιακή φωτογράφηση σε μηναίο περιοδικό, που εξώφυλλά του στολίζουν τους τοίχους στα υπνοδωμάτια των εφήβων.

Και τις σέξι πόζες τις «έντυσε» με τις ανάλογες δηλώσεις και αποκαλύψεις. «Έχω κάνει one night stand» αποκάλυψε η 19χρονη και τα σχόλια εδώ περισσεύουν. Να μη φανώ και καμιά πουριτανή. Μάλιστα, η Δήμητρα περιέγραψε και πώς έγινε το σκηνικό. Ήταν καλοκαίρι στην Κρήτη και για πέντε μέρες ήταν τίγκα στην τσικουδιά και το ξενύχτι. Οπότε, το μυαλό ήρθε και θόλωσε και απελευθερώθηκε και όταν προέκυψε το one night stand, είπε «κομμάτια να γίνει». Πάντως, δεν το μετανιώνει. Το βλέπει ως ακόμη μία εμπειρία. By the way, το μοντέλο αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένο, ενώ στόχος της είναι να γίνει «Μις Υφήλιος»!!! Γι αυτό δεν ξέρω, αλλά μια θέση στα καλλιστεία το ΑΝΤ1, δεν γίνεται, θα την πάρει.
http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=7060260

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...