Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ ΣΤΟ GALA



Αυτή την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 22:45, η Μαρία Σταματέρη φιλοξενεί στο «Gala» την γλυκιά και αγαπητή ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν.
Ύστερα από πολύ καιρό η Χριστίνα Αλεξανιάν μιλά για την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το σήριαλ που συμπρωταγωνιστεί «Λάκης, ο γλυκούλης» και για την άψογη συνεργασία της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Πέτρο Φιλιππίδη. Η ίδια λέει χαρακτηριστικά: «Νιώθω πραγματικά ευλογημένη φέτος που έχω την χαρά να συνεργάζομαι με τον Πέτρο και στην τηλεόραση και στο θέατρο».


Μιλά στη Μαρία Σταματέρη για τον ανατρεπτικό ρόλο (διεκδικητική, παθιασμένη, πανούργα), που κάνει στην παράσταση «Τρομεροί Γονείς» του Ζαν Κοκτώ στο θέατρο ΗΒΗ. Έναν ρόλο που ούτε η ίδια πίστευε ότι θα μπορούσε να ερμηνεύσει. «Ούτε εγώ πίστευα ότι μπορώ να κάνω αυτόν τον ρόλο. Αλήθεια, αν υπήρχε αυτή η γυναίκα δεν θα ήθελα να τη γνωρίσω ποτέ!».

Τέλος, η γλυκιά Χριστίνα αναφέρεται στον έρωτα και τους άντρες και εξομολογείται «Ε, ναι λοιπόν είμαι ερωτευμένη! Όσοι πέρασαν από τη ζωή μας και τους αφήσαμε να φύγουν, καλώς έφυγαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...