Ιταλία: Νέα βομβιστική επίθεση κατά της Casa Pound

Τα ξημερώματα της Παρασκευής εξερράγη ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός σε πνευματικό κέντρο στη πόλη Ascoli όπου είναι για σήμερα προγραμματισμένη εκδήλωση της Casa Pound. Η νέα αυτή βομβιστική ενέργεια που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο ανάλογων επιθέσεων αποδεικνύει ότι η κόκκινη τρομοκρατία στη γείτονα χώρα συνεχίζει στο γνωστό άνανδρο μοτίβο αλλά ταυτόχρονα σε επίπεδο κινηματικό η αριστερά δεν μπορεί με τίποτα ν' ανακόψει τους Ιταλούς Εθνικιστές.

Ο αρχηγός της CPI (Casa Pound Italia) Gianluca Iannone δήλωσε ότι η σημερινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά ενώ επεσήμανε ότι μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο έχουν γίνει πάνω από 50 τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Casa Pound η οποία σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει ακάθεκτη τη δράση της. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να δώσουν το παρόν στην Ascoli χιλιάδες συναγωνιστές απ' όλη την Ιταλία δίνοντας την πρέπουσα απάντηση στη νέα αυτή επίθεση.
http://www.antepithesh.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...