Μυστήριο για τον εγκέφαλο της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή

Ένταλμα σύλληψης για τέταρτο άτομο με σημαντικό ρόλο


Η ομολογία σε φίλους τους για το φόνο που έκαναν, αλλά όχι στην Αστυνομία, και οι πολλές συμπτώσεις που τους συνέδεαν, οδήγησαν τους ανακριτές στη σύλληψη των τριών υπόπτων, που κρατούνται για τη δολοφονία του διευθύνοντα συμβούλου του συγκροτήματος «Δίας» Αντη Χατζηκωστή. Η Αστυνομία...

πιστεύει ότι έχει στα χέρια της τους δράστες (χτες εξέδωσε και ένταλμα για τέταρτο συνεργό) αλλά έχει ακόμα ανοικτή την έρευνα για τον εντοπισμό του ανθρώπου που διέταξε τη δολοφονία.

Ελπίζει ότι οι ύποπτοι θα σπάσουν και θα κατονομάσουν τον ηθικό αυτουργό, αλλά επίσης στηρίζεται σε στοιχεία που εντόπισε, όπως μεγάλο χρηματικό ποσό στην κατοχή του ενός, για να τα συνδέσει μαζί του.

Οι συλληφθέντες είναι οι Ανδρέας Γρηγορίου, 32 χρόνων από το Τσέρι, ο οποίος βρίσκεται στο Ιπποκράτειο μετά από τραυματισμό του από έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του (μαζί με τον αδελφό του) στα τέλη Δεκεμβρίου, ο Φάνος Χατζηγεωργίου, 29 χρόνων από την Ανθούπολη και ο Κώστας Προεστού, 37 χρόνων από το Στρόβολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...