ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Tου Σταύρου Μαρίνη 
ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ο  ΤΙΤΛΟΣ  Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

2-1 η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη σε ένα παιχνίδι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σκόκο και την ανυπαρξία προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ζίκο κατάφερε να κάνει την ΑΕΚ να φαίνεται μεγάλη ομάδα και τον Ολυμπιακό με παίχτες που παίζουν μόνο σε έκτακτη ανάγκη στην βασική ενδεκάδα. και κυρίως με παίχτες που δεν είχαν κανένα σύστημα στο παιχνίδι τους.


Ο Παπαδόπουλος ήταν συνέχεια στην επίθεση και η άμυνα προσπαθούσε να βάλει γκολ. Ο Μήτρογλου κρατήθηκε στο γήπεδο χωρίς να κάνει τίποτα σε όλο το παιχνίδι. Ενώ ο δραστήριος Ντιόγκο πετάχθηκε στον πάγκο για να μπει ο ανέτοιμος Ντάρμπισιρ. Η ΑΕΚ των χίλιων προβλημάτων φάνταζε ομάδα ανώτερη και κυρίως με σωστή διάταξη. Για τον διαιτητή δεν θα πούμε τίποτα άλλο παρά ότι τα θαλάσσωσε σε ένα ματς που δεν είχε καμιά δυσκολία. Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να ασχοληθεί με την διαιτησία κατά την γνώμη μας αλλά με τον ανύπαρκτο προπονητή του που για δεύτερο συνεχόμενο ματς χάνει από ομάδες σαφέστατα υποδεέστερες από τον Ολυμπιακό. Εμείς κερδίσαμε 4-1 τον Εργοτέλη και η ομάδα φέτος δείχνει ότι χωρίς να παίζει κανένα σπουδαίο ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί στις νίκες , στα κέντρα αποφάσεων που παίζεται το μισό Πρωτάθλημα αλλά ακόμα μπάλα δεν είδαμε. Βέβαια εμείς το Πρωτάθλημα θέλουμε και αυτό φαίνεται να μας γλυκοκοιτάζει μετά από το ντάμπλ του 2004. Ας το πάρουμε και μετά βλέπουμε , γιατί χωρίς κεντρικό αμυντικό και με Βύντρα ακόμα στην ομάδα δεν μπορούμε να κάνουμε όνειρα για ευρωπαϊκές πορείες και μαγικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε στην Ελλάδα είμαστε και μιλάμε για ελληνικές ομάδες και όχι για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ, Τσέλσι κ.α. Η επόμενη μέρα θα βρει περήφανους τους οπαδούς της ΑΕΚ αλλά ουσιαστικούς νικητές αυτής της αγωνιστικής τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που πλέον βλέπουν ότι παρά τις ελλείψεις στην άμυνα της ομάδας είναι σε πλεονεκτική θέση για την κατάκτηση ενός ντάμπλ. Όμως εμείς την κριτική μας θα την συνεχίσουμε θέλουμε καθαρή εικόνα στα διοικητικά και όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές μακρυά από τα κέντρα αποφάσεων της αγαπημένης μας ομάδας μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη που από το 1978 που ανέλαβαν την ομάδα μας την έχουν φέρει σε τέτοιο μαρασμό που έχουμε πανηγυρίσει μόλις 7 Πρωταθλήματα. Για την ΑΕΚ είναι κρίμα που δεν υπάρχει ένας σοβαρός επιχειρηματίας να την αναλάβει και να την οδηγήσει σε τίτλους. Κρίμα που τόσα χρόνια δεν έχει ούτε γήπεδο, αλλά ψυχωμένους οπαδούς που την λατρεύουν και τους χαρίζει μόνο πίκρες αυτή η σημερινή τους χαρά θα διαρκέσει πάρα πολύ αφού έχουν μάθει να ζουν χωρίς τίτλους και να πανηγυρίζουν μόνο νίκες σαν την σημερινή. Ας τους αφήσουμε να χαρούνε λοιπόν την νίκη τους και ας προσπαθήσουμε εμείς για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...