ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ;

Του Σταύρου Μαρίνη 

Μάλλον οι κακιές συνήθειες δεν κόβονται μαχαίρι , κυρίως όταν δεν είμαστε στα καλά μας. Το 2010 μπήκε φουριόζο και θα τρέξει να φύγει όπως τόσα άλλα έτη. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε το ταξίδι μας και κυρίως να εκμεταλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες θα μας δοθούν. Καλά στα λόγια αλλά στην πράξη οι ευκαιρίες δεν είναι πάντα ορατές και κυρίως όταν κάτι δεν μας πάει από την αρχή το σνομπάρουμε έστω και εάν είναι η ευκαιρία της ζωής μας.


Ελάχιστα πράγματα μπορεί πραγματικά να αλλάξουν από την μια μέρα στην άλλη όμως κάποιοι θεωρούν ότι η τύχη μπορεί να φέρει την μεγάλη ανατροπή. Ποια είναι αυτή για κάποιους τα χρήματα για κάποιους πιο ρομαντικούς ένα καλό ταίρι. Για μένα θα είναι ακόμα μια χρονιά και τίποτα παραπάνω. Εάν μέσα σε αυτή την χρονιά απαλλαγούμε έστω από μια κακή μας συνήθεια έχει καλώς αλλιώς μαύρη προβλέπεται και αυτή η χρονιά. Δεν βαριέσαι άλλωστε το μαύρο είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...