Κοριτσάκι το πρώτο παιδί στην χώρα μας...


Γένους θηλυκού το...2010!

Γεννήθηκε ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου στο Αρεταίειο Νοσοκομείο στην Αθήνα.
Γονείς είναι ο Κωνσταντίνος Καραπάνος και Μαρία Καραϊλανίδη. Είναι και...






οι πρώτοι γονείς του 2010 αφού είναι το πρώτο τους παιδί.

Όπως είπε ο κ. Καραπάνος "από τα ξημερώματα της παραμονής η Μαρία είχε κάποιες ενοχλήσεις. Έτσι γύρω στις 12:30 το μεσημέρι ήρθαμε στο Μαιευτήριο. Ο τοκετός όμως άρχισε στις 23:45 και στις 12 ακριβώς ήρθε η Φοίβη μας!"

Το κοριτσάκι ζυγίζει 3,240 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας. "Θέλαμε να κάνουμε Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας όμως η κόρη είχε άλλη ιδέα΄", είπε γελώντας η Μαρία. Να σας ζήσει το κοριτσάκι και σύντομα και άλλα παιδιά.

Είναι η πρώτη φορά που παιδί γεννιέται ακριβώς στις 12 στο μαιευτήριο μας, είπε η κυρία Φούκα υπεύθυνη νεογνών.

Φαίνεται όμως πως το 2010 είναι χρονιά για τις...ωραίες υπάρξεις αφού τα περισσότερα παιδιά που γεννήθηκαν μέχρι τώρα είναι...κορίτσια.

Το δεύτερο παιδί γεννήθηκε στις 12:09 στο μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου στους Αμπελόκηπους. “Έκοβα την πίτα με τους εργαζόμενους στις 12:05. Εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα η κ.Μαριάννα Κότση μαζί με τον σύζυγο και λέει γεννάω..Γελάσαμε όλοι και αμέσως ξεκινήσαμε τον τοκετό που δεν κράτησε πάνω από 4 λεπτά. Στις 12:09 ένα κοριτσάκι 3,150 γραμμάρια έβαλε τα...κλάματα.” Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στο Newsit.gr η κ. Μαίρη Φουρνάκη υποδιοικητής του μαιευτηρίου το περιστατικό.

Τα πρώτα αγοράκια του 2010 ήρθαν μαζεμένα στο Αλεξάνδρα στην Αθήνα. Όπως είπε ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης επίκουρος καθηγητής Μαιευτικής στην 01:20 γεννήθηκε το πρώτο αγοράκι. Στη 01:25 το δεύτερο και στις 09:35 το πρωί το τρίτο!

Στη Θεσσαλονίκη ποδαρικό έκανε και εκεί ένα κοριτσάκι. Γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου με καισαρική και ζυγίζει 3,380 γραμμάρια. Στις 06:30 το πρωί γεννήθηκε το πρώτο αγοράκι στη Θεσσαλονίκη με φυσιολογικό τοκετό και ζυγίζει 3,740 γραμμάρια.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...