ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

Toυ Σταύρου Μαρίνη 
Όλο και περισσότερο σκέφτομαι το τελευταίο διάστημα ότι σε αυτή την χώρα που κανείς δεν τιμωρείται όταν είναι οικονομικά ισχυρός είναι μάταιο να γράφεις και να καταγγέλλεις  μέσα από ένα blog τις λαμογιές των οικονομικά ισχυρών αυτού του τόπου. Τόσα χρόνια κατηγορούνται οι Μπόμπολες, Λαμπράκηδες, Βαρδινογιάννηδες, και ένα σωρό άλλοι "επιχειρηματίες" και το μόνο αποτέλεσμα που έχουμε είναι ο κόσμος να στηρίζει μετά μανίας τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.



Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείς τον εαυτό σου παντελώς ηλίθιο που τα βάζει με αυτούς που ο κόσμος προτιμάει τόσο για την ενημέρωσή του όσο και για την ψυχαγωγία του. Όλους τους δρόμους φτιάχνει ο Μπόμπολας με την ΑΚΤΩΡ και εσύ ταξιδεύεις σε αυτούς βρίζοντας για τις κακοτεχνίες έχοντας μαζί σου τις εφημερίδες του ομίλου του ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΘΝΟΣ και όταν φτάσεις στον προορισμό σου βλέπεις και το mega για να καταλάβεις ότι δεν ξεφεύγεις από τον Εθνικό Εργολάβο. Χαλαρώνεις με τις ειδήσεις του star , και παράλληλα θεωρείς ότι οι Βαρδινογιάννηδες έχουν κάνει ζημιά στην αγαπημένη σου ομάδα, αλλά δεν βαριέσαι και ένα Πρωτάθλημα στα 13 χρόνια καλό είναι αρκεί να βλέπουμε τον καιρό της Πετρούλας!!!! Μιλάμε ότι βασικά εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που στηρίζουμε τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες και κυρίως εμείς είμαστε αυτοί που αναγκάζουμε τις Κυβερνήσεις να υποκύψουν στις πιέσεις τους. Εάν βγει αύριο ένας πολιτικός και βρίσει τον Βγενόπουλο ξέρετε τι καταστροφή τον περιμένει από το alter; Θα τον κάνει φέτες ο Χατζηνικολάου στο δελτίο του , το ίδιο θα συμβεί και εάν κάποιος διανοηθεί να τα βάλει με τον Μπόμπολα ίσωμα θα τον κάνουν οι εφημερίδες και το mega. Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη διαπλοκή ΜΜΕ και εργολάβων. Θα μου πείτε τώρα όλοι οι επιχειρηματίες παίρνουν δημόσια έργα; Τι να σας πω εγώ βλέπω ότι όλοι κάνουν δουλειές με το δημόσιο σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που όταν έλεγε ο Καραμανλής για νταβατζήδες της πολιτικής ζωής να είχε απόλυτο δίκιο. Όμως και αυτός τους ίδιους τάισε τα 5,5 χρόνια που έμεινε στην Εξουσία. Στο θέμα μας λοιπόν το να γράφεις σε ένα blog ότι ο τάδε είναι έτσι και εσείς να το διαβάζετε δεν αλλάζει τίποτε σε αυτόν εδώ τον Τόπο. Άλλωστε έχετε ακούσει πολλά και από διάφορους για το τι εστί ο κάθε επιχειρηματίας και δεν ασχολείστε το μόνο που σας νοιάζει είναι πως θα γίνεται εσείς οικονομικά ισχυροί. Θα γελάσω πάρα πολύ τις επόμενες μέρες όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν από εβδομαδιαία εφημερίδα στοιχεία για τις οικονομικές επιχορηγήσεις που πήγε από την ΝΔ , γνωστός επιχειρηματίας των ΜΜΕ , ασύλληπτα,  ποσά έπαιρνε και από μπροστά τον έβριζαν κιόλας ως διαπλεκόμενο. Θα τα διαβάσετε και αυτά και μετά θα πάτε να στηρίξετε όλες τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Και μετά θα μπείτε και στα blogs για να κάνετε την "επανάστασή" σας. Και  όταν κάποιος δεν σας κάνει θα λέτε ένα σωρό αηδίες χωρίς ποτέ να μπορέσετε να αποδείξετε τίποτα εναντίον του. Απλώς σε μια κοινωνία που ο ισχυρός οικονομικά είναι στο απυρόβλητο χρειάζεται πολλά κότσια για να παλεύεις κάνοντας το χόμπι σου στο διαδίκτυο. Γιατί κακά τα  ψέμματα εάν θέλεις να ασχοληθείς με την ενημέρωση του κόσμου έστω και από ένα blog πρέπει να έχεις ωράριο 10-12 ωρών γιατί στο οκτάωρο καλύπτεις μόνο τα βασικά και οι χρήστες είναι πλέον πολύ ψαγμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...