Μέσα Ντάτολο, έξω Μήτρογλου

Μέσα Ντάτολο, έξω Μήτρογλου

Την αποστολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανακοίνωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος συμπεριέλαβε και τον Χεσούς Ντάτολο. Εκτός έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου.


Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (24/1, 19:00) με τον ΠΑΟΚ., στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας, ενώ ο Κυριάκος  Παπαδόπουλος έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

*Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο Σάββατο στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

*Ο Ντάτολο θα είναι στην αποστολή με την προϋπόθεση ότι θα έρθει η μπλέ κάρτα (διεθνές πιστοποιητικό μετεγγραφής) η οποία αναμένεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...