Ευκαιρία και όχι αγγαρεία

Ευκαιρία και όχι αγγαρεία

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί σήμερα (17:00, Alpha) τον Πιερικό για το Κύπελλο Hellas online, έχοντας πολλές αλλαγές στη σύνθεση του. Ευκαιρία είναι για τους πράσινους που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.



Το τριφύλλι θέλει την πρόκριση στους «8» του θεσμού κόντρα στην ομάδα της Β΄ εθνικής με τον Νίκο Νιόπλια να χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες που δεν έχουν φέτος χρόνο συμμετοχής. Ετσι, ο 44χρονος τεχνικός δίνει την ευκαιρία στις «ρεζέρβες» να αξιοποιήσουν την δυνατότητα που τους δίνεται ώστε να ξανά χτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας και σε παιχνίδι πρωταθλήματος.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επισήμανε στους παίκτες του και στην τελευταία προπόνηση ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον σύλλογο της Πιερίας: «Σας το ξανά λέω ότι θα πρέπει να προσέξουμε τον αγώνα με τον Πιερικό. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον υποτιμήσετε. Αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Γιατί αν κερδίσουμε, όλοι θα πουν ότι απλά κερδίσαμε μια ομάδα Β' Εθνικής, ενώ αν χάσουμε δεν θα είναι καθόλου καλό για την ομάδα, θα θεωρηθεί καταστροφικό».
Με εφτά αλλαγές
Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν που παρουσιάζεται στο πρωτάθλημα καθώς θα υπάρχουν εφτά αλλαγές στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι μετά από πολύ καιρό ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιόσου Σαριέγκι και Ματίας Μπιάρσμιρ. Αριστερό μπακ θα είναι ο Φίλιππος Δάρλας και δεξί ο Λουκάς Βύντρα. Αλέξανδρος Τζιόλης, Κώστας Κατσουράνης και Σίλβα Κλέιτον θα βρίσκονται στον άξονα του 4-3-3 με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να κινείται στα αριστερά, τον Σωτήρη Νίνη στα δεξιά, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Αντώνης Πετρόπουλος. Θέση διεκδικεί και ο Σεμπαστιάν Λέτο που είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό.
Παρακολουθεί Ανάν
Το Κόπα Άφρικα είναι ευκαιρία για πολλούς σκάουτερ να βρουν τα «μαύρα διαμάντια» της επόμενης δεκαετίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Νορβηγία ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Γκανέζο κεντρικό μέσο, Αντονι Ανάν. Ο 23χρονος Αφρικανός αγωνίζεται στη Ρόζενμποργκ και αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν στη σκανδιναβική χώρα. Ο «Αϊμάρ της Γκάνας» όπως τον αποκαλούν τσεκάρεται από ανθρώπους του τριφυλλιού μέσω DVD καθώς κανείς πράσινος δεν έχει ταξιδέψει στην Αγκόλα.
Μικρά – μικρά από τον Τύπο
Στην Αγγλία επιμένουν για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και το ενδιαφέρον των Μπέρμιγχαμ και Φούλαμ.
Μόνο για άμεση παραχώρηση του Κάτα Ντίαζ μιλάει η Χετάφε.
Ο Νιόπλιας μίλησε με τον Χουάν Ρότσα και συμφώνησαν κάθε Δευτέρα οι Νέοι του Παναθηναϊκού να δίνουν ένα δυνατό φιλικό στην Παιανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...