Ενωτικός Ζίκο


Ενωτικός και κάνοντας παράλληλα και την αυτοκριτική του εμφανίστηκε ο Ζίκο στην ιστοσελίδα του. Ο Βραζιλιάνος κάνει λόγο για κλυδωνισμούς στην ομάδα, παραδέχεται πως η ήττα από τον Άρη δεν ανησύχησε όσο θα έπρεπε τον ίδιο και τους παίκτες του, ενώ μιλά και για σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του Ολυμπιακού...



...Κυρίως, όμως, επιχειρεί να γυρίσει σελίδα και προτρέπει τους παίκτες του να δουλέψουν σκληρά όλοι μαζί, προκειμένου να παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο, για τον οποίο επισημαίνει πως απαιτούνται και τα στραβοπατήματα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά το σχόλιο του Ζίκο:

«Τελειώσαμε το 2009 έχοντας μόλις μία ήττα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ένα αποτέλεσμα που μας έστειλε ένα μήνυμα προειδοποίησης, αλλά δε μας έφερε ανησυχία, παρότι χάσαμε την πρώτη θέση. Ωστόσο ακολούθησε η ήττα απ’ την ΑΕΚ και δημιουργήθηκε μία διαφορά πέντε βαθμών απ’ την κορυφή.

Εννοείται ότι δύο ήττες στη σειρά προκαλούν κλυδωνισμούς σε μία ομάδα. Κόντρα στην ΑΕΚ, όπου κυριαρχήσαμε για 30 λεπτά στο πρώτο μέρος, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα ντέρμπι, όχι ένα απλό ματς. Τη Λάρισα τη νικήσαμε με 2-1 και παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο θα μπορούσαμε να φτάσουμε το σκορ στο 4-0, αλλά χάσαμε αρκετά γκολ.

Η ομάδα παρουσιάζει αυξομειώσεις στην απόδοσή της στα τελευταία ματς και το πληρώνει με άσχημα αποτελέσματα, κάποιες φορές. Απ’ την άλλη πλευρά, όμως, ο μεγάλος μας αντίπαλος σημειώνει κάποιες ιστορικές νίκες, έχοντας στις τάξεις του και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Οι δικές μας ήττες και οι νίκες του αντιπάλου έφεραν τη διαφορά στους πέντε βαθμούς στην κορυφή. Θεωρητικά μπορούμε να πούμε ότι ο τίτλος δεν βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια μας πλέον. Θα πρέπει να περιμένουμε στραβοπατήματα του αντιπάλου μας και δικές μας νίκες.

Αυτή είναι η ώρα για όλους εμάς, το τιμ και τους ποδοσφαιριστές, να προσπαθήσουμε μαζί για να επανέλθει ο Ολυμπιακός. Είναι ώρα να εργαστούμε πιο σκληρά και να παρουσιαστούμε αποφασιστικοί τις κρίσιμες στιγμές. Κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι για εμάς αγώνας πρωταθλήματος.

Το ίδιο ισχύει και για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ το Φεβρουάριο. Οι παίκτες γνωρίζουν τη σημασία της κατάκτησης του τίτλου για το σύλλογο και έχουν επίγνωση της ευθύνης για τη διατήρηση της ηγεμονίας του Ολυμπιακού στην Ελλάδα! Είναι δύσκολη στιγμή, ώρα να εργαστούμε πιο σκληρά και να κατακτούμε με περισσότερη άνεση τα παιχνίδια».

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...