ΟΣΦΠ: Μίλησε με Μπεναγιούν!

ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΖΙΚΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟΛΤΙΔΗ -ΛΕΝΤΕΣΜΑ
Τον Γιόσι Μπεναγιούν προσέγγισε ο Ολυμπιακός πριν λίγες ημέρες, βλέποντας ότι η περίπτωση του Χατέμ Μπεν Αρφά δύσκολα θα προχωρήσει.
Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν από τον Πίνι...

Ζάχαβι που έχει άριστες σχέσεις μαζί τους να ρωτήσει τον συμπατριώτη του αν τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και η απάντηση του Ισραηλινού άσσου ήταν θετική.

Βέβαια είναι άγνωστο το κατά πόσο η Λίβερπουλ βλέπει με καλό «μάτι» το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον 29χρονο Ισραηλινό, μιας και σε αντίθεση με πέρυσι που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ, φέτος έχει 28 συμμετοχές και 6 γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων» σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίβερπουλ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2007 από την Γουέστ Χαμ, δαπανώντας 7,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιόσι Μπεναγιούν ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αγιαξ, ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ομάδες όπως η Μακάμπι Χάιφα, η Ρασίνγκ Σανταντέρ, η Γουέστ Χαμ και φυσικά η Λίβερπουλ.

Παράλληλα ο 29χρονος έχει 77 συμμετοχές με την εθνική Ισραήλ και 19 γκολ.
balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...